Senior Systemutvecklare

Esri Sverige · Karlstad · Ansök senast 9 nov. (147 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara en del avett marknadsledandemjukvaruföretag av programvara för geografiska tillämpningar?Vårt strategiska mål är att utveckla våra kunders förmåga med hjälp av GIS och vi är ambitiösa i att konstant identifiera nya områden där ArcGIS-plattformen kan göra nytta. Söker du en kreativ arbetsplats och miljö som inspirerar till utveckling på högsta nivå?I så fall kommer du och Esri Sverige att trivas ihop.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som systemutvecklare i olika projekt mot olika kunder, det kan vara enskilt likväl som i agila utvecklingsteam. I rollen som systemutvecklare kommer duatt utveckla GIS-system/applikationer för webb, desktop och server som kan integreras i kundens IT-miljö. Vi jobbar enligt Scrum.

Som systemutvecklare har du goda kunskaper i HTML, JavaScript/TypeScript, CSS och gärna React. Kompetens inom UX/UI design, databaser, Python eller .NET är meriterande, liksomerfarenhet om ArcGIS-plattformens API:er och SDK:er. Du behärskar designprinciper och designmönster väl.

Du är en passionerad och duktig utvecklare, är analytisk, gillar problemlösning och har ett driv som gör att du gärna kommer med förslag till förbättringar inom ditt område. Du har en bra förmåga att utveckla goda relationer med våra leverantörer, kunder och kollegor.

Rollen ingår i vårt systemutvecklingsteam, här kan du möta Markus, en av våra utvecklare.

Våra kunder finns runt om i landet, varför det kan ingå en del resande i tjänsten.

Placeringsort är på något av våra kontor iGävle, Falun, Stockholm, Karlstad eller Malmö.

Vi tror att du…
  • Är en senior webbutvecklare
  • Har utbildning på högskolenivå
  • Tycker att programmering är kul och vill lära dig nya saker
  • Jobbar/har jobbat som konsult och är van vid att leverera värde till kunden
  • Vill ta initiativ och leverera resultat
  • Är bra på att kommunicera på både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
Vi erbjuder

Det behövs människor som vill utvecklas i samklang med teknik, geografi och GIS (geografiska informationssystem). Med din kunskap, erfarenhet, nyfikenhet och kreativitet bidrar du till vår framåtanda och familjära kultur. Vi tror på coachande ledarskap för att skapa de förutsättningar du behöver för att lyckas i din roll och hos oss får du möjlighet att utvecklas. Samtidigt som du är med och gör skillnad – för samhälle, företag och miljön.

Ansökan

Vi tillämpar provanställning och tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Urval till tjänsten sker löpande.

Vill du veta mer?

Kontakta Niklas Hjärne, teamchef Systemutveckling, 026-15 05 45 eller Sofie Ranta, HR-chef, sofie.ranta@esri.se

Vill du lära känna oss lite bättre redan nu?

Läs mer om oss på esri.se och följ oss på LinkedIn och Twitter

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Esri Sverige

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Esri Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons