Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior Projektledare Investeringsprojekt till Billerud

Senior Projektledare Investeringsprojekt till Billerud

Billerud Skog & Industri AB · Gävle · Ansök senast 9 juni (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Var med och forma framtidens hållbara fabrik med oss! Under de kommande åren planerar vi för stora investeringsprojekt. Vi söker nu en Senior Projektledare till vår produktionsanläggning i Gävle som vill vara med och driva dessa projekt från idé till genomförande. Låter det spännande? Då är detta tjänsten för dig!

I denna roll får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö med utmanande och varierande arbetsuppgifter. I projekten arbetar du i ett team med övriga projektingenjörer för mek/rör, bygg, el, instrument och HVAC. Du kommer tillhöra vår projektavdelning där du är en av cirka 25 kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att

  • Ansvara för att leda dina projekt enligt vår projektmodell för våra investeringsprojekt
  • Utveckla arbetssätt, verktyg och standarder för stora projekt
  • Leda förstudier, förprojekt och genomförande av tekniska lösningar i syfte att utveckla produktionen av hållbara förpackningar
  • Arbeta i nära samarbete med beställare, projektmedlemmar och andra intressenter för att säkerhetsställa att projekten utförs enligt tidplan, budget och kvalitetskrav
  • Upprätta förfrågningsunderlag och kalkyler för anskaffande av utrustning och tjänster samt medverka i inköpsförhandlingar
  • Upprätta rapporter och underlag för investeringsbeslut

Du erbjuds

  • En permanent arbetsplats att komma till där du ges möjligheten att vara med att påverka utvecklingen av Gävle Bruks framtida anläggning
  • Att bli en del av en erfaren projektgrupp som besitter mycket kunskap och värnar om varandra
  • Spännande, varierande och nya utmaningar i våra investeringsprojekt

Kvalifikationer

  • Gedigen erfarenhet som projektledare inom industrin, där du varit projektledare för multidisciplinära projekt av varierande storlek och komplexitet.
  • Tekniska kunskaper inom exempelvis mekanik, rör, automation eller process.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är till din fördel om du har någon typ av projektledarcertifiering, exempelvis PMP eller IPMA.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du vara skicklig på att samarbeta och lösa problem. Du har förmågan att inspirera och skapa en positiv atmosfär samtidigt som du kan ge en klar riktning på arbetet. Du är kommunikativ och möter dina kollegor med respekt och ödmjukhet. Som senior projektledare är det viktigt för oss att du trygg i ditt ledarskap och har förmågan att hantera tekniskt komplexa projekt med tvärfunktionella team.

Våra värderingar är centrala i vår verksamhet och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta gruppchefen för Anläggningsutveckling och Projekt Mek, Hans Lindholm, på hans.lindholm@billerud.com eller 070 - 795 19 22.

Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Alice Brinkhagen på alice.brinkhagen@billerud.com eller 079 – 585 48.

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast den 9e juni.

Vår rekryteringsprocess innehåller intervjuer, rekryteringstester, referenstagning samt alkohol- och drogtest.

Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Billerud Skog & Industri AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Billerud Skog & Industri AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons