Jobbsafari är en del avschibsted logo

Senior mekanikingenjör

Semcon Sweden · Karlskrona · Ansök senast 31 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du skapa produkter som gör skillnad i människors vardag? Då har vi något gemensamt! Nu letar vi efter en lagspelare som vill arbeta som mekanikingenjör i Karlstad med omnejd.

Om ossSemcon i Karlstad levererar lösningar och projekt tillsammans med kunder i flera olika segment med fokus på Industri, Produkt- och Produktionsutveckling. Som konsulter hjälper vi till där det behövs och våra konsulter får därför möjligheten att arbeta i olika typer av spännande uppdrag hos våra olika kunder. Vi jobbar med flera av de stora världsledande företagen i regionen och utför även spännande uppdrag hos mindre företag. Just nu händer det mycket spännande saker hos våra kunder och vi har flera uppdrag på gång för dig som vill arbeta med mekanisk konstruktion.

Om digFör att passa i rollen är du tekniskt intresserad, gillar problemlösning och har ett lösningsorienterat förhållningssätt som du gärna delar med dig av. I flera av våra uppdrag och projekt ansvarar vi för komplett produktutveckling i nära samarbete med andra discipliner (embedded, beräkning, design etc.) där du som mekanikingenjör tar ansvar för mekaniken, från koncept till detaljkonstruktion.

Vi tänker att du har en ingenjörsexamen inom mekanisk konstruktion/design eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av yrket. Du har goda modelleringskunskaper i exempelvis Solid Works samt erfarenhet av tillhörande PDM-verktyg. Du är också van att arbeta i projektform och trivs med att jobba i en miljö med olika gränssnitt såsom exempelvis angränsande utvecklingsavdelningar, produktion eller inköp.

Som många av våra ingenjörer har du ettgenuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God engelska och svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Semcon lever vi efter People first - then technology. Vi skapar produkter för människor och för framtiden genom en inspirerande arbetsmiljö där alla får komma till tals och där mångfald uppskattas. Hos oss blir du en del av enhärlig kultur där vi gärna träffas och byter erfarenheter. Vårt ingenjörsteam är byggt av ingenjörer med olika bakgrund och kompetenser, vi arbetar i projekt på plats hos någon av våra kunder eller i spännande utvecklingsprojekt inhouse. Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktiga för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Personalens intresseförening anordnar allt från aktiviteter på kontoret till härliga kvällar tillsammans på stan.

Semcon växer - följ med på vår spännande resa!

Intervjuer kommer ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Semcon Sweden

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Semcon Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons