Jobbsafari är en del avschibsted logo

Semcon söker projektör till sitt energi-team

Semcon söker projektör till sitt energi-team

Semcon Sweden · Uppsala · Ansök senast 31 maj (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

På Semcon i Uppsala arbetar vi som ett team och tillsammans tar vi mycket ansvar, vi får en kick av att lösa problem och vi bollar samt analyserar nya uppdrag tillsammans. Vi kanske inte alltid tycker likadant men vi värderar samma saker; balans i livet, att ha kul tillsammans, få saker och ting gjorda och att tillsammans utvecklas både professionellt och personligt.

Våra konsulter sitter både hos oss på Uppsala Business Park och ute hos kund. För att behålla det härliga samarbetet så ses vi regelbundet. Minst en gång i månaden ser vi till att ses inne på kontoret för att umgås, utbildas över frukost och gemensam lunch. Utöver det anordnar vi After Work, utbildningar och annat kul. Vi uppskattar när våra konsulter tar egna initiativ till aktiviteter och de anordnas allt från löpgrupper, spelkvällar och möjligheter att testa på curling mm. Allt för av vi ska ha kul när vi arbetar och gå både till och från jobbet med en bra känsla i magen. Vi ger dig flexibilitet, kollektivavtal, tre extra lediga dagar, friskvårdsbidrag, bidrag till ditt hemmakontor och mycket mer. Kontorets placering ger oss närhet till intressanta dialoger och föredrag med andra kunder samt tillgång till flertalet aktiviteter som anordnas av Uppsala Business Park.

Nu söker vi dig som är projektör inom energisektorn. Rollen kommer bland annat innebära ansvar och uppgifter som:

  • Ta fram underlag till entreprenör, exempelvis materiallistor och specifikationer
  • Bidra med teknisk kompetens i upphandlingen av entreprenör
  • Hålla kontakt med både entreprenör och arbetsledare
  • Uppdatera ritningar och bygghandlingar.
  • Nätberäkningar och ekonomiska kalkyler
  • Tillstånds- och avtalsfrågor
  • Kontakter med entreprenör, beställare, myndigheter och markägare
  • Dokumentation
  • Utredning, förstudier och beredning av projekt
  • Beräkning/dimensionering samt kalkyler och tekniska beskrivninga
  • Erfarenhet av avtalshantering

För att passa i rollen behöver du ha relevant utbildning inom elteknik eller motsvarande . Vi söker dig med minst 3 års relevant erfarenhet som tex elnätsprojektör, nätdesigner, anslutningsingenjör eller motsvarande. Meriterande med erfarenhet från: MicroStation, AutoCad, EBR, CAD, nätkartor såsom tex NetBas Netcall, El-Vis. Även meriterande om du har förkunskaper av dokumentationsprogram så som Trimble NIS, DP Power etc.

Du ska vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är viktigt för oss att få in olika perspektivoch vi vet att olika individer med olika bakgrunder och erfarenheter är en styrka. Vi letar efter dig som vill bidra både till vår affär och kultur med hela din person - människan i centrum! Läs gärna mer om vad våra konsulter tycker om att arbeta hos oss https://semcon.com/join-us/semcon-stories/

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta:

Ghazaleh Köse, Team ManagerTele: +46(0)73 682 77 22 , Mail: ghazaleh.kose@semcon.com

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Semcon Sweden

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Semcon Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons