Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sektionschef AFRY, Digital Quality

AFRY AB · Malmö · Ansök senast 24 maj (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

Brinner du för ledarskap och försäljning samt älskar en utmaning? Då kan du vara den vi söker!

Till AFRYs enhet inom Digital Quality, Malmö, söker vi en entreprenöriell och engagerad chef med säljådra som har ett stort intresse för göra affärer och arbeta med människor! Du får möjligheten att axla en rolig, mångfacetterad och spännande roll där du får kombinera dina intressen för försäljning och personal i en teknikdomän.

Som Sektionschef har du ett helhetsansvar med försäljning, leverans och per försäljning, medarbetare och lönsamhet. I rollen kommer du att bli en del av ledningsgruppen och tillsammans med andra chefer i affärsenheten bidra till verksamhetens framgång. Du ansvarar för kundrelationer och försäljning inom ditt område och är den som ser nya möjligheter för både AFRY och våra kunder. Kunderna finns i Malmö med omnejd och våra konsulttjänster är inriktade primärt mot krav och test. Som sektionschef har du direkt personalansvar för konsulter, både specialister och yngre talanger, och du arbetar bland annat aktivt med kompetensutveckling, rekrytering och gruppens välmående. Du rapporterar till chef för Business Unit Digital Services South.

Kravspecifikation

Vi söker dig med erfarenhet inom försäljning av kvalificerade konsulttjänster samt kompetensen och drivkraften att fortsätta att utveckla såväl kundrelationer som organisationen vidare. Du besitter egenskapen att naturligt entusiasmera andra människor. I grunden har du utbildning från teknisk högskola, universitet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet från sektionens verksamhetsområde inom krav och test.Då du har kontakt med många olika kunder inom olika branscher krävs goda kunskaper i svenska och engelska. Eftersom resor förekommer i tjänsten är B-körkort en förutsättning.Som person är du en driven och positiv lagspelare som motiveras av att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor. Du trivs i en roll där du får jobba brett tillsammans med andra för att nå dina resultat och nätverkar gärna både internt och externt för att utveckla dina affärer och dig själv.För att bli framgångsrik i rollen tror vi helt enkelt att du har en god affärsmässig förståelse, drivs av att möta uppsatt mål och att utveckla ditt team!

Ytterligare information

Varmt välkommen med din ansökan, rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. På AFRY tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Vår fantastiska Communities club AFRY som drivs av engagerade medarbetare, ordnar evenemang utanför jobbet för att just du ska trivas. Det finns något för alla! Som chef på AFRY erbjuds du ledarskapsutveckling, bra stöttning från HR, rekryterare, säljare och 19 000 andra modiga, hängivna lagspelare.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, vi kan däremot inte ta emot ansökningar via mail.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 10 maj, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Fredrik Hellström, BU Manager


fredrik.j.hellstrom@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons