Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljchef TAK till Vesivek i Flen

Rubino Rekrytering · Flen · Ansök senast 16 okt. (154 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Brinner du för andras framgångar och blir glad när någon annan lyckas? Är du en prestigelös ledare med driv och tydlighet som leder genom att själv vara ett föredöme? Hos oss kan du nu bli vår nya säljchef inom TAK med stort fokus på både ansvar och möjligheter! Som anställd hos oss blir du en del av ett företag med en stark ägare och mycket hög personal- och kundnöjdhet. Låter detta kanske som du? Läs vidare!

Om oss

Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Vi renoverar över 5 000 villatak per år och har sedan starten för 25 år sedan utfört mer än 36 000 takrenoveringar i Sverige och Finland. Utöver takrenoveringar erbjuds även installation av solcellspaneler. Koncernen omsätter ca 1,3 miljarder kronor och har ca 600 anställda. Vesivek växer kraftigt i Sverige, vilket innebär att du är med och utvecklar både företaget och vår kultur. Du erbjuds en tjänst i en organisation som andas framtidstro och vinnarinstinkt. Här får du möjlighet att utvecklas i takt med organisationen och dina idéer tas alltid tillvara. Läs mer om vårt unika koncept på www.vesivek.se

Om tjänsten

Som Säljchef för TAK kommer du att ansvara för ledning och utveckling av vårt säljteam som tillhör vår depå i Uppsala. Du får en central roll där du driver försäljningen framåt och säkerställer att våra kunder får en förstklassig serviceupplevelse. Du leder genom att själv vara ett föredöme. Vi arbetar direkt mot privatkunder och husägare så det är mycket viktigt att kunden känner sig trygg med oss som samarbetspartner. Hög service och stort engagemang är avgörande för kundupplevelsen. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga avdelningar inom Vesivek för att säkerställa att försäljningsprocessen går smidigt och att kundernas förväntningar överträffas.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter inkluderar:

  • Ledning och coachning av säljteamet för att uppnå försäljningsmål
  • Ansvar för hela försäljningsprocessen från prospektering till avslut
  • Att etablera och upprätthålla starka kundrelationer
  • Att delta i säljaktiviteter och marknadsföringsinitiativ för att öka försäljningen och synligheten av vårt varumärke

För att lyckas i rollen

För att lyckas i rollen tror vi att du har en stark drivkraft, en härlig inställning och är bekväm med att ta egna initiativ. Du är en tydlig kravställare och du brinner för att se andra lyckas. Du har en gedigen erfarenhet av försäljning, gärna av direktförsäljning mot privatkundsmarknaden, och du har dokumenterad erfarenhet av att leda andra säljare till framgång. Lämplig bostadsort är inom området Flenmed omnejd.

Kvalifikationer för rollen är att du:

  • Erfarenhet av framgångsrik försäljningsledning, det är meriterande om du har erfarenhet från byggnation eller takrenoveringar.
  • Erfarenhet av försäljning mot privat- och/eller företagskunder (B2C/B2B)
  • Starkt ledarskap och förmåga att inspirera och motivera ditt team
  • Driven, engagerad och resultatorienterad
  • God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
  • Körkort B (personbil)

Vi erbjuder

  • En konkurrenskraftig fast lön med möjlighet till provision
  • Tjänstebil
  • Möjlighet att vara en del av en framgångsrik och växande organisation
  • Kontinuerlig utbildning och utveckling

I denna rekrytering samarbetar Vesivek med Rubino Rekrytering. Urval samt intervjuer sker löpande så vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rubino Rekrytering

Placering

Flen

Kontaktperson

Rubino Rekrytering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons