Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säljare med erfarenhet från ROT byggprojekt till M6 Bygg i Stockholm

Säljare med erfarenhet från ROT byggprojekt till M6 Bygg i Stockholm

Rm Relining & Bygg AB · Stockholm · Ansök senast 16 maj (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

M6 Bygg i Stockholm AB ingår i RM Gruppen som omsatte totalt ca 50 miljoner kronor år 2023. I RM Gruppen ingår RM Relining & Bygg AB som renoverar rör och ledningar med den senaste tekniken inom relining/rörinfodring, RM Spol & Sug AB med verksamhet inom avloppsrensning, spolning av avlopp, underhållsspolningar samt M6 Bygg i Stockholm AB som bedriver byggverksamhet inom renovering, ombyggnation och tillbyggnation.

Verksamheten i hela RM Gruppen växer mycket kraftigt och vi behöver nu en ambitiös och resultatinriktad säljare för uppsökande försäljning inom M6 Bygg i Stockholm AB.

Om tjänsten

Som säljare till M6 bygg kommer du arbeta med uppsökande försäljning mot både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag m.m. Rollen innebär vidare att räkna på renoveringar av badrum, kök, vvs, el, tak, fasad, fönster, målning, golvläggning etc. Rollen innebär en viktig roll i företagets fortsatta utveckling och man får ett stort förtroende för företagets ledning och ägare.

Om dig

Som person ser vi att du gillar högt tempo, du måste klara av att ha många bollar i luften samtidigt. För rollen skall man vara social, framåt och inte rädd för att lyfta lur. Du brinner för att visa resultat och tycker om att arbeta med problemlösning. Vidare kan du prioritera och se till att de viktigaste problemen löses först, detta på ett självständigt och genomtänkt sätt. Du tar ansvar för arbetsuppgifterna från start till mål. Som person gillar du att driva saker framåt och nå höga resultatmål. Du får goda möjligheter till både personlig utveckling och provisioner för väl genomfört arbete. Inom vårt arbetslag är det högt i tak och det är viktigt för oss att ha både gott samarbete och god stämning.


Krav:

● Minst 3 års erfarenhet från motsvarande tjänst inom ROT projekt

● Goda tekniska kunskaper om Byggprocessen samt gällande byggregler

● Minst 2 års erfarenhet som företagssäljare

● Goda datorkunskaper

● Kalkylering

● Goda kunskaper i Engelska och Svenska

● B Körkort


Vi ser det som meriterande om du har:

● BKR-, Säker Vatten-, El- Certifiering

● Någon kurs i Entreprenad Juridik

● Byggnadsingenjör, Yrkeshöskola eller Universitet


Bra att veta

● Tjänsten är placerad i Sundbyberg

● Tjänsten är heltid på kontoret samt ute hos kund,07-16

● Fast lön med ett bonussystem

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rm Relining & Bygg AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

RM Relining & Bygg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons