Jobbsafari är en del avschibsted logo

Säkerhet- och testspecialist till Zacco Digital Trust!

Säkerhet- och testspecialist till Zacco Digital Trust!

A-hub · · Ansök senast 13 okt. (159 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara en del av ett dynamiskt team som löser morgondagens cybersäkerhetsutmaningar? Zacco Digital Trust söker en Penetrationstestare för att säkerställa deras kunders digitala trygghet och konkurrenskraft.

OM TJÄNSTEN OCH BOLAGET

På Zacco Digital Trust är passionenatt lösa morgondagens cybersäkerhetsutmaningar. Drivet av ett team av högt erfarna specialister inom cybersäkerhet, mjukvaruutveckling och forskning strävar de efter att erbjuda den bästa lösningen för deras kunder.Digital Trust samlar cirka 120 experter inom områden som cybersäkerhet, digital hotanalys, säker utveckling och teknikjuridik. Deras ambition är att bli den ledande europeiska partnern inom cybersäkerhet, både för deras kunder och medarbetare.

Som Penetrationstestare har du en central roll i att säkerställa Zaccos kunders konkurrenskraft genom att hålla deras data trygg och säker. Ditt arbete fokuserar på att identifiera och åtgärda sårbarheter innan de utnyttjas av obehöriga.

ARBETSUPPGIFTER

Som Penetrationstestare kommer du att samarbeta med våra kunder för att identifiera och åtgärda säkerhetssårbarheter i webbapplikationer och nätverk.Du kommer att arbeta med en mångfald av kunder, från startups till etablerade internationella företag. Zaccos styrka ligger i deras team, där de kombinerar omfattande erfarenhet från olika branscher med en unik uppsättning färdigheter. Vi söker dig som trivs i dynamiska miljöer och brinner för att hjälpa kunder att bygga förtroende och säkra deras verksamhet.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har en akademisk utbildning i relevant område
  • Minst 1 års yrkeserfarenhet som penetrationstestare
  • Har relevantcertifiering såsom OSPC, OSEP, OSEE, GPEN, GWAPT, GXPN eller motsvarande
  • Flytande i svenska och engelska

SOM PERSON ÄR DU

Vi söker dig som har en brastruktur och som tar egna initiativ för att leverera högkvalitativa resultat. Du är självgående och kan hantera ansvar på egen hand, samtidigt som du trivs i teammiljöer där samarbete och kommunikation är nyckeln till framgång. Din förmåga att vara detaljorienterad säkerställer att inget lämnas åt slumpen och att varje uppgift hanteras med precision och noggrannhet.

DU ERBJUDS

  • En miljö där Zacco värdesätter sina medarbetaresom drivkraften bakom företagets framgång
  • En positiv arbetskultur med erfarna och kunniga kollegor
  • Anställning med konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal
  • Möjlighet att välja kontorsplats i Stockholm, Göteborg eller Malmö

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Arbetstider: Heltid.

Plats: Stockholm, hybrid och att arbeta remote fungerar.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Zaccos önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub och rekryteringsansvariga Alba Birkhammar på alba@a-hub.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A-hub

Kontaktperson

A Hub AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons