Säljare

Learnpoint AB · · Ansök senast 28 okt. (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Learnpoint är en mycket omtyckt lärplattform för studenter, lärare och skolledare. Vår mission är att förenkla utbildning och vi söker nu en säljare på distans som tycker om att bygga relationer och har ett intresse för lärande.

Om tjänsten

Du kommer att hantera hela vår säljprocess, från prospektering och första kontakt till att identifiera behov, boka och hålla demos, samt avsluta affärer. Till en början kommer du att ta hand om delar av processen, för att successivt ta över hela ansvaret. I tjänsten ingår också att underhålla och utveckla relationer med befintliga kunder.

Du kommer att arbeta med skolor och utbildningsföretag inom vuxenutbildning i Sverige. Våra säljcykler varar vanligtvis från några månader upp till flera år.

Du blir en del av vårt integrerade Customer Success- och säljteam, som arbetar tillsammans för att skapa bestående kundnöjdhet. Vi delar erfarenheter från kundinteraktioner, förfinar säljstrategier och utvecklar sätt att förbättra kundupplevelsen. Du kommer också att ha regelbunden kontakt med våra utvecklingsteam. Alla hos oss är hjälpsamma och professionella.

Det finns en strukturerad karriärstege för säljare med fem nivåer, där nivån bestämmer lönen, som för närvarande är 31 824 SEK på den lägsta och 72 930 SEK på den högsta.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och helt på distans. Vi prioriterar arbete och kvalitet framför möten och politik. Läs mer om oss, hur vi arbetar och våra förmåner på vår hemsida: https://learnpoint.se/about/

Om dig

Vi söker en säljare bosatt i Sverige som tycker om att bygga relationer och har ett stort intresse för lärande.

Flytande svenska och engelska är ett krav. God muntlig förmåga är viktig, men omsorgsfullt formulerad skriftlig kommunikation som skapar tydlighet och intresse är avgörande.

Dokumenterad erfarenhet av försäljning och kundrelationer är ett krav.

Sök tjänsten

Skriv en ansökan där du berättar om dig själv och din syn på relationsbyggande och skriftlig kommunikation. Bifoga ett CV som beskriver dina kunskaper och erfarenheter.

Skicka din ansökan till martin.tholsby@learnpoint.se

Vad är nästa steg?

Vi meddelar dig inom två veckor om du gått vidare. Notera att vi inte har möjlighet att ge individuell feedback i detta steg.

Nästa steg är ett par inledande intervjuer. Du får berätta om dig själv och vi beskriver vår verksamhet och besvarar dina frågor. Hela processen sker på distans.

Därefter får du genomföra ett prov. Du får i uppdrag att skriftligen reflektera över några typiska säljsituationer som vi senare muntligen diskuterar tillsammans.

Det sista steget består av ett litet antal intervjuer med framtida kollegor.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Learnpoint AB

Kontaktperson

Learnpoint AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons