Restaurangchef till idyll vid havet

Carotte Staff · Stockholm · Ansök senast 18 juni (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om vår kund

Ett stenkast från stan och med naturen som granne hittar man en idyll av mat, möten och umgänge på denna magiska plats. Hit kommer såväl privat som företagskunder för att njuta av det bästa denna pärla har att erbjuda.

Detta spännande uppdrag är inte för alla men om du är rätt person berättar vi gärna mer om kunden, platsen och möjligheterna vid en intervju. Läs vidare för att lära dig mer om tjänsten och vad den innebär.

Om tjänsten

Som restaurangchef på detta uppdraghar du det övergripande ansvaret över restaurangen och baren och leder ett team på runt 10 personer. Tillsammans levererar ni service och värdskap till såväl lunch, middags- och konferensgäster. Beroende på väder serverar ni den välsmakande maten på terrassen eller i den mysigt inredda restaurangen som tar strax över 100 gäster.

För att maximera upplevelsen kreerar köket fasta menyer efter säsong, med mycket kärlek och nytänkande. Självklart hittar man alltid några svenska klassiker på menyn men smaker från hela Europa sätter tonen i stort. Till lunch bjuds det på matiga och färgglada bufféer som lämnar alla gäster mäta och belåtna.

Tjänsten innebär främst arbete i drift tillsammans med teamet och alla arbetar på ett rullande schema under veckans alla dagar.

Dina arbetsuppgifter:- Ledarskap och arbetsledning på restaurangen - Aktivt delta i servicen på restaurangen och säkerställa hög kvalitet på mat och dryck- Schemaläggning och inköp av dryck - Vidareutveckling av personal och serviceupplevelsen

Om dig

Vi söker dig som är redo för en utmaning och vill arbeta i denna vackra oas strax utanför tullarna. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenheter av att leda team och har fördelaktigt arbetat som hovmästare och/eller restaurangchef. Du brinner för service, mötet med gäster och att skapa upplevelser utöver det vanliga. Att leda teamet till framgång och tillsammans utvecklas och skapa fler minnesvärda stunder för gäster är ditt driv. Vidare ärdu bra på att arbeta självständigt och ta stöttning av chefer vid behov. Du ser möjligheter där andra ser problem och att åtgärda saker som kommer upp är en prioritet för att alltid ligga i framkant.För att bäst ta dig till arbetsplatsen ser vi gärna att du har körkort och tillgång till bil.

Övrigt

Tjänsten är till en början ett uppdrag via Carotte där man anställs av oss och hyrs ut till kund. Det är fördelaktigt om man kan starta omgående men senast i slutet på sommaren.Stora möjligheter finns för rätt kandidat att bli övertagen och anställd av kund till hösten och tillsvidare.Om Carotte

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte att mejla oss på constanze@carotte.se

Sökord: Restaurangchef, Front of House Manager,hovmästare, butikschef, arbetsledare, restaurang, event, hotell, konferens

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carotte Staff

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Carotte Staff AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons