Restaurangchef till An Nam

Cong · Stockholm · Ansök senast 21 juli (30 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Är du redo att ta ledningen för en framgångsrik restaurang med fokus på utsökt vietnamesisk mat och expandera till fler restauranger inom fem år? Då har du hittat rätt! Vi söker en passionerad och erfaren Restaurangchef som ska ta Cong till nya höjder i hjärtat av Stockholm.

Din roll

Som Restaurangchef hos oss blir du den drivande kraften bakom vår framgång. Du kommer att ha en nyckelroll med både operativa och strategiska ansvar, och arbeta nära VD. Dina spännande arbetsuppgifter inkluderar:

  • Personalansvar: Leda och inspirera vårt dedikerade team av köks- och serveringspersonal för att tillsammans skapa en enastående kundupplevelse.
  • Kvalitetssäkring: Säkerställa att våra gäster alltid får den bästa upplevelsen genom högsta kvalitet.
  • Inköp och leverantörskontakter: Ansvara för inköp och vara vår kontaktperson gentemot leverantörer, säkerställa de bästa råvarorna.
  • Menyutveckling: Delta i utvecklingen av vår mat och dryck tillsammans med VDför att hålla oss på toppen av branschen.
  • Rekrytering: Vara delaktig i rekryteringsprocessen och introduktionen av nya medarbetare, med stöd från vår HR-ansvarig.
  • Verksamhetsutveckling: Ha en unik inblick och möjlighet att påverka restaurangens utveckling.


Din profil

Vi söker dig som är passionerad, engagerad och har gedigen erfarenhet inom restaurangbranschen. Du älskar den vietnamesiska matkulturen och vill sprida den glädjen till våra gäster. För att passa i rollen bör du ha:

  • Erfarenhet: Minst två till fem års erfarenhet i en liknande roll med personalansvar inom restaurangbranschen eller liknande.
  • Mångsidighet: Förmåga att snabbt anpassa dig och ta olika roller vid behov i en dynamisk restaurangmiljö.
  • Rekrytering: Tidigare erfarenhet av att rekrytera och introducera nya medarbetare.
  • Språkkunskaper: Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom en vietnamesisk verksamhet och/eller om du kan tala vietnamesiska.

Om du är redo att ta nästa steg som Restaurangchef och vara en del av Congs framgångssaga, ser vi fram emot din ansökan! Ta chansen att leda och utveckla en restaurang med fantastisk mat och kultur, och bli en del av vårt passionerade team. Sök redan idag och låt oss tillsammans skapa minnen för våra gäster!

Ansök nu och bli en del av vårt fantastiska team!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cong

Placering

Stockholm

Kontaktperson

An Nam AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons