Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reservkraft- och drifttekniker

Reservkraft- och drifttekniker

Transtema Sverige · · Ansök senast 2 okt. (127 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi på Transtema underhåller framtidens nät och är ett nytänkande bolag i en spännande fas. Hos oss får du möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke med goda möjligheter till utveckling. Vill du ansvara för installation, drift och underhåll? Är du på jakt efter en roll med frihet under ansvar? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänstenSomdrifttekniker är ditt jobb att säkra den dagliga driften av befintliga system. Duarbetar medreservkraftverk, UPS anläggning, batterianläggningar, batteribyten, likriktare, lågspänningsställverk, rondering, filterbyten, tillsyn & skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom telekomsiter och dess utrustning.Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.Du ansvarar exempelvis för att

 • Föreslå förbättringar och uppdateringar av tekniska system och lösningar
 • Rapportera åtgärdsförslag
 • Uppföljning och återrapportering
 • Planering av eget arbete
 • Utföra tekniska serviceuppdrag

Vi söker dig som har

 • Bred kunskap om reservkraft inom drift, service och underhållsarbeten
 • Goda elkunskaper
 • Erfarenhet inom fastighetsteknik eller motsvarande kunskaper alternativt t.ex. har lång erfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
 • Erfarenhet av att självständigt arbetat med tillsyn, skötsel ochunderhåll av fastighetstekniska system ochkan effektivisera en fastighet med dess kringutrustning
 • Har körkort B
 • Har goda generella datakunskaper
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet

Vem är du?Rollen som drifttekniker innebär daglig kontakt med såväl kollegor som kunder och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och en stark servicemedvetenhet. Som person är du engagerad och nyfiken med ett intresse att lära dig nya tekniker. För att trivas i rollen bör du även ha ett stort intresse för tekniskt arbete och att arbeta fysiskt till största delen utomhus och inte minst uppskattar att resa då det i hög utsträckning förekommer i tjänsten.

Vi tror att med rätt inställning och personliga egenskaper kommer man långt. En viktig del för oss är ditt engagemang och viljan att lära dig, tveka därför inte att ansöka tjänsten även om du inte uppfyller alla krav i annonsen.

Vi på Transtema tror att mångfald bidrar till en mer dynamisk och kreativ arbetsmiljö som gör att fler trivs på jobbet. Vi hoppas därför att du som söker, med din bakgrund och kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.

Om ossDu kommer vara anställd på Transtema Network Services AB, som är ett helägt dotterbolag inom Transtemakoncernen. Transtema Network Services är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom kommunikationsinfrastruktur i Sverige och ansvarar för installation, underhåll samt drift över hela landet.

Vi arbetar aktivt med hållbarhet utifrån fyra aspekter - våra medarbetare, vår affär, vår miljö och vårt engagemang.

Våra medarbetare är vår största tillgång och vår ambition är att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare. Vi har en värderingsstyrd företagskultur och arbetar aktivt med kompetensutveckling, inkludering och att erbjuda en trygg arbetsplats för alla. Vi erbjuder en utvecklande miljö, ett omväxlande arbete och möjlighet till kompetensutveckling. Vår kultur genomsyras av våra värdeord - att tänka nytt, visa respekt och ta ansvar.

Övrig information

I denna rekrytering kan vi komma att utföra en säkerhetsprövning och registerkontroll.

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor om tjänsten, kontakta Mattias Olsson (chef el och installation) på tel 0725843054.Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi undanbeder ytterligare försäljning av rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Transtema Sverige

Kontaktperson

Transtema Network Services AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons