Resande Säljare | Norra Sverige

Impressive Relations · Sundsvall · Ansök senast 24 nov. (132 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Välkommen till Impressive Relations!

Vi rekryterar nu till vårt SalesTeam i Norra Sverige,kanske är det just du som är den pusselbiten vi söker efter?

Arbetsbeskrivning

Vi jobbar med välkända och stora varumärken & det är här din insats verkligen gör en skillnad. Du kommer att ansvara för att etablera goda kundrelationer samt presentera vår uppdragsgivares tjänst via uppsökande försäljning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Du kommer att arbeta inom Norr& har alltid sällskap av dina kollegor.Vi erbjuder utbildning i Försäljning & Retorik vid start, även löpande under anställningens gång för att alltid se till att du har dem bästa förutsättningarna för att nå din fulla potential med oss.

För att du och denna tjänst skall vara en match made in heaven ser vi gärna till att du är social, har ett inre driv för utveckling, tar livet med en klackspark och är nyfiken. Tidigare erfarenhet av Försäljning är ett krav.

När du jobbar som resandeSäljare hos oss får du:

En attraktiv Fastlön med en generös provisionsmodell.

Traktamente - Resa & Boende vid behov.

En rolig & varierande vardag där du & dina kollegor får uppleva nya städer tillsammans.

Möjlighet att vara med & tävla i Impressive Champions Leauge - Få chansen att åka iväg på resor med dina kollegor.

Personlig & Professionell utveckling.

Impressive Relations.

Du kanske inte är bekant med oss sedan tidigare? Låt mig presentera oss.Vi är en Fullservicebyrå som är specialister inom områdena Bemanning, Marknad & Försäljningsuppdrag. Vi är verksamma med uppdrag inom hela Norden och det vore inte helt tokigt om du sprang in i någon av oss i Ystad, som i Haparanda. Vi sträcker oss över hela vårt avlånga land.

Sedan starten år. 2012 har relationen med våra kunder, anställda & samarbetspartners varit prio ett. Utan en god relation och dialog blir det inte heller någon bra affär. Vår filosofi är att alltid bidra till att utveckla och förbättra verksamheten för våra kunder. Detta gör vi genom att vara engagerade och intresserade av våra kunders utmaningar & drivna av att ständigt utvecklas.

Att jobba på Impressive är en perfekt arbetsplats för dig som vill vara omgiven av härliga, drivna & engagerade kollegor. Du får möjligheten att jobba i ett modernt, stort kontor på 400kvm mitt i Vasastan, eller ute & upptäcka våra fina städer runt om i Sverige med dina kollegor.

Vi håller intervjuer löpande så skicka därför in din ansökan redan idag om du är intresserad att bli en del av oss!

Hälsningar, Rekryterings Teamet

Impressive Relations.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Impressive Relations

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

IMPRESSIVE RELATIONS SWEDEN AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons