Jobbsafari är en del avschibsted logo

Reklamationshandläggare till Kvdbil

Kvdbil · Göteborg · Ansök senast 25 okt. (158 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Kvdbil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar, årligen säljer vi runt 26 000 bilar.När vi går till jobbet varje dag gör vi det med stävan om att jobba mot en schysstare bilbransch – med ärlighet och transparens. Vi drivs av att ge god service och hitta lösningar som underlättar våra kunders bilaffärer. Och kul på jobbet, det har vi mycket av!

Är du en engagerad person som vill lösa problem och skapa glada kunder? Då kan du vara vår nya Reklamationshandläggare!

Om jobbet

Som Reklamationshandläggare på Kvdbil får du en meningsfull roll där du kan göra verklig skillnad i kundens liv och bidra till företagets framgång.

Du blir expert på kundnöjdhet då du tar emot, granskar och besvarar kundernas reklamationer via telefon och mejl. Du utreder vad som har hänt, avgör om ärendet omfattas av garanti eller Konsumentköplagen och hittar den bästa lösningen för alla inblandade.

Du är en problemlösare som samarbetar med kollegor, kunder och verkstäder för att hantera reparationer och ersättningar på ett effektivt och smidigt sätt.

Du har en positiv attityd, är en kundorienterad ambassadör för vårt företag och skapar en positiv kundupplevelse, även i utmanande situationer.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du teknisk förståelse och intresse för fordon. Du kan enkelt identifiera och förstå fel och brister med begagnade bilar.

Du har utmärkta kommunikationsfärdigheter, kan kommunicera tydligt och professionellt på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du har ett starkt driv, tar egna initiativ och kan självständigt lösa de problem som uppstår i vardagen.

Vi ser gärna att du är självständig, har god struktur i ditt arbete, kan organisera ditt arbete effektivt och hantera flera ärenden samtidigt.

Under press behåller du ditt lugn och kan hantera konflikter och stressiga situationer på ett professionellt och lösningsorienterat sätt.

Du har juridisk kompetens med en god grundläggande förståelse för Konsumentköplagen och trafiksäkerhet.

Så är det att jobba på Kvdbil

Hos oss är du expert på ditt område, men behöver inte vara bäst på allt. Du är en del av en organisation full med kunskap och kollegor som har din rygg när du behöver det. Här arbetar du under ett tillitsbaserat ledarskap bredvid kollegor med många olika bakgrunder, erfarenheter, åldersgrupper och personligheter.

Väx med oss

Vi är ett företag i ständig förändring där vi har snabba beslutsvägar med möjlighet att göra sin röst hörd och vara med och påverka. För dig som drivs av att ständigt kunna utvecklas och verka i en föränderlig vardag finns rum för att växa inom bolaget. Vi har många kollegor som gjort karriär internt och vuxit i både ansvar och expertis under åren.

Hos oss får du marknadsmässig lön, är anställd under kollektivavtal och får ta del av ett attraktivt förmånspaket med tillhörande försäkringar.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning som vi inleder med sex månaders provanställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För frågor om tjänsten kontakta Gruppchef Reklamation, Babak Ebrahimzadeh, via mejl babak.ebrahimzadeh@kvdbil.se.

Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök tjänsten redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan". Ansökningar per e-post kan vi tyvärr inte beakta.

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kvdbil

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Kvdbil AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons