Regionssäljare till Umeå

Firesafe Sverige AB · Umeå · Ansök senast 14 juni (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Firesafe växer och du kan få bli en del av vårt fantastiska team i Norra regionen. Läs igenom annonsen och sök direkt!

 

Om oss

Firesafekoncernen är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, konsulttjänster, brandservice-tjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning. Firesafe har 20 avdelningskontor i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Totalt är vi 900 anställda varav 250 i Sverige. Firesafes hela koncern omsätter 1000 MSEK. Med värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle. Firesafekoncernen är marknadsledare och totalleverantör i Norden inom brandskydd. Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet), 14001 (miljö) och 45001 (arbetsmiljö).

 

Om tjänsten

Dina primära ansvarsområden omfattar att aktivt söka upp nya potentiella kunder, hantera uppdrag inom byggnadstekniskt brandskydd, samt planera och distribuera arbetsuppgifter. Du kommer att få stöd av montörer under utförandet och rapporterar till chefen för affärsområdet.

I din roll i försäljningsprocessen förväntas du arbeta självständigt från prospektering till avslutning av affärer. Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Umeå, och tjänsteresor kan förekomma. 

 

Om Dig

Vi söker dig som

  • Trivs med uppsökande försäljning inom framförallt byggbranschen
  • Är noggrann, strukturerad och självgående
  • Har körkort

Kunskaper i svenska är ett krav och erfarenhet inom brandskydd är mycket meriterande.

 

 

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup så om du har frågor kring processen eller tjänsten så ber vi dig kontakta Andreas Lindqvist, senior rekryterare i Umeå, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se.

Det här är en heltidsanställning med placering i Umeå. Urval sker löpande så om du verkligen vill ha jobbet så uppmanar vi dig att söka direkt. 
 

 

Välkommen att bli en del av vårt team!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Firesafe Sverige AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

OnePartnerGroup Umeå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons