Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom till Klaravik

Klaravik AB · Karlstad · Ansök senast 19 maj (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

REDOVISNINGSEKONOM TILL KLARAVIK

Vi söker nu en erfaren och driven Redovisningsekonom som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxtresa! Vi söker dig som lockas av att arbeta i en internationell miljö men fortfarande i en lokal kontext, och som vill vara en del av ett tight ekonomiteam med 20 kollegor med olika specialistkompetenser. Gillar du dessutom högt tempo och en verksamhet i ständig förändring kommer du trivas hos oss!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du att ingå i vårt redovisningsteam som är en del av vårt ekonomiteam. Här kommer du att arbeta med löpande redovisning såsom bokföring, avstämningar och bokslut. En stor del av ditt arbete kommer att bestå av rapportering och avstämning av försäljningarna på vår auktionsplattform. Som ekonom på Klaravik är du tillsammans med andra team i hög grad delaktig i affären, också för våra dotterbolag i Danmark och Finland. Du kommer också att vara med och bidra till Klaravikgruppens utveckling genom att vara delaktig i vårt ständiga arbete med att utveckla och förfina processer, rutiner och arbetssätt.

Förutom redovisningsteamet består ekonomiavdelningen av CFO, redovisningsspecialist, controllers samt ett team som ansvarar för kundreskontra, moms och exporthantering. Tillsammans med dig blir vi sammanlagt 20 personer som alla arbetar nära affären med kunden i fokus.

PEROSNLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du är en driven, prestigelös och lösningsorienterad person som motiveras av en organisation där egna initiativ välkomnas! Då Klaravik befinner sig i tillväxt är det centralt att du trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö. Som person är du kommunikativ, flexibel, utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Du tar eget ansvar genom att vara proaktiv, välstrukturerad och självgående. För att trivas i rollen är du handlingsinriktad och öppen för förändringar med god förmåga att ta initiativ och vara drivande i processer. Vi tror också att du har en affärs- och kundorienterad inställning till ditt arbete.
 
  • Universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande.
  • Några års erfarenhet från kvalificerad redovisning. Eget ansvar inom redovisning är meriterande, exempelvis som redovisningskonsult.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Redovisningsekonom är en direktrekrytering där du blir anställd av Klaravik, som tillämpar 6 månaders provanställning. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden. Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VAD VI ERBJUDER
En arbetsplats i härliga lokaler i expansiva och populära Inre hamn i Karlstad. Här sitter vi i nyrenoverande kontor med kort avstånd till citykärnan och med gym och restauranger in på knuten. På Klaravik har vi 6 veckors semester, friskvårdsbidrag, pensionslösning och sjukvårdsförsäkring. Men framför allt tycker vi om att göra saker ihop så som träning, friskvårdsaktiviteter, AW’s och kick-offer.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Klaravik AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Eterni Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons