Jobbsafari är en del avschibsted logo

Redovisningsekonom till Jensen Protect - Malmö

Redovisningsekonom till Jensen Protect - Malmö

AB standby workteam · Lund · Ansök senast 30 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Jensen Protect bedriver tillverkning, utveckling, försäljning och uthyrning av egna väderskyddsprodukter i vävplast. Produktmixens huvuddelar består av presenningar, plasthallar och kundanpassade intäckningar till byggindustrin. Jensen Protect ökar sina kunders väderoberoende och konkurrenskraft genom ett brett och djupt kunnande om våra kunders verksamheter tillsammans med entreprenörsanda och teknisk spetskompetens inom väderskyddsprodukter. Vi omsätter idag ca. 65MSEK och är totalt ca 25 anställda, varav hälften arbetar i produktion och resten på kontor, uppdelat mellan Malmö, Västerås och Finlandskontoret. www.jensenprotect.com



Redovisningsekonom till Jensen Protect - Malmö

Är du en erfaren Redovisningsekonom som gillar att ta eget ansvar? Skulle du vilja arbeta brett med varierande arbetsuppgifter där du ansvarar för den löpande redovisningen från ax till limpa? Här ges du möjligheten att arbeta i Jensen Protect med hela deras verksamhet. I koncernen finns ytterligare 3 företag utan egen verksamhet och personal men med nödvändig redovisning. Här får du vara med och påverka både företagets och din egen framtid.

I din roll som redovisningsekonom så arbetar du med hela den ekonomiska processen för bolaget. Detta innefattar bland annat löpande bokföring, fakturahantering, kund-& leverantörsreskontra, avstämningar samt månadsbokslut. Du kommer få arbeta med viss lagerstyrning och på sikt även hantera Löneadministrationen.

I ditt ansvarsområde ingår bl.a.:

· Leverantörsreskontra

· Kundreskontra

· Momsredovisning i Sverige och för den del av verksamheten som omsätts i Finland

· Import främst Asien idag ca 10-20 tillfällen per år samt viss export utanför EU

· Månadsbokslut (årsbokslut görs med extern hjälp)

· Lager och anläggningstillgångar (Företaget har ett stort antal presenningar och lagerhallar som hyrs ut främst i Sverige och Finland)

· Löneadministration (På sikt när du blivit bekväm med Redovisningen)

Din bakgrund:

Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi och redovisning. Du ska vara van att arbeta i system som Fortnox, Visma eller liknande, har du tidigare arbetat i GARP är det extra meriterande då det är affärssystemet som används på Jensen Protect. Du har goda kunskaper i MS Office, framför allt i Excel där du enkelt kan sammanställa och analysera information. Du tycker om att digitalisera arbetsuppgifter och är både strukturerad och analytiskt lagd. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har en stark drivkraft att både förändra och förbättra ett arbete.

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Placering på huvudkontoret i Malmö.

I denna rekrytering samarbetar Jensen Protect med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB standby workteam

Placering

Lund

Kontaktperson

Standby Workteam AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons