Jobbsafari är en del avschibsted logo

Prototypmekaniker

Randstad · Göteborg · Ansök senast 27 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en mekaniker till vår kund inom fordonsindustrin, arbetat utgår från en prototyp verkstad med utveckling i framkant. Som mekaniker hos vår kund kommer du arbeta i deras verkstadsteam med ca 20 medarbetare.

Arbetet innefattar prototypbyggnationer, ombyggnationer, felsökning, preparering/montering av mätutrustning samt provsupport av alla typer av provfordon/testobjekt inom större fordon.

Kunden har en förhoppning om att med tiden kunna anställa dig internt under en viss tids arbete.


Ansvarsområden

Att jobba både i team och individuellt tycker du är stimulerande, du gillar att jobba med andra människor och har erfarenhet av Bussar eller andra tunga fordon. Du har en analytisk ådra som gör att du först analyserar ett jobb innan du börjar så att du vet att du har rätt förutsättningar för att genomföra det enligt önskemål. Att läsa ritningar och hantera CAD underlag är naturligt för dig, att kommunicera på svenska och engelska både muntligt och skriftligt funkar bra. Din kluriga men också strukturerade sida blir väldigt användbar när du jobbar med felsökning. Varierande arbetsuppgifter är viktigt för dig, du ser flexibilitet och stimulerande arbetsuppgifter som ett måste för att du ska trivas. Du vill känna att du gör skillnad på jobbet.


Då vi utvecklar framtidens transportlösningar för persontrafik ser vi gärna att du även har erfarenhet av Hybrid och Fullelektriska system och mätning av elekriska komponenter. Att ha jobbat med mjukvara i Canalyzer och Techtool är meriterande liksom kunnande om mätutrustning och mätpunkter. B-körkort är ett krav, D-körkort meriterande


Vi ser även gärna kvinnliga sökande.

Kvalifikationer

 • Erfarenhet som mekaniker av tunga fordon.
 • Utbildning fordonsteknik
 • Kunskap av byggnation/ombyggnation av fordon
 • Tillverkning av prototyp artiklar (svets, metallarbeten)
 • Felsökning av fordon
 • Heta Arbeten
 • Truckkort
 • B-körkort
 • CAD
 • (D-kort), mediterande
 • Travers, mediterandeErfarenhet

CAD
AutoCAD
Elektriska fordon

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons