Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektmedarbetare

Föreningen Furuboda · Malmö · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektmedarbetare i din ansökan

Föreningen Furuboda driver folkhögskola, arbetsmarknadsutbildningar, gymnasiekurser, HVB, konferensverksamhet samt assistansbolag. Verksamheten bedrivs på vår huvudanläggning söder om Åhus och vid våra filialer i Kristianstad, Malmö, Lund och Karlskrona.

Vår vision är: "Självständiga och ansvarstagande människor med full delaktighet i ett öppet och tillgängligt samhälle"

Furuboda Malmö är en del av Föreningen Furuboda och bedriver verksamhet som syftar till att stärka individer på sin väg i livet mot studier, arbete och en ökad delaktighet i samhället. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med folkhögskolepedagogik, MI-metoden och ett coachande förhållningssätt som utgångspunkt.

Vi söker nu en medarbetare till vårt ESF-projekt Starkare som utförs i samverkan med Malmö Stad och Försäkringskassan under 3 år. Projektet riktar sig till individer som står långt ifrån arbetsmarknaden och som behöver stöd för att hitta sina styrkor och motivation för att ta sig vidare, med studier och arbete som långsiktigt mål. Arbetet innebär att ge stöd åt personer med olika funktionsvariationer och erfarenheter av psykisk ohälsa. Du kommer hålla i gruppsamlingar kring hälsa, välmående, vardagsbalans, självkännedom, arbete och studier samt att vara mentor åt deltagare i projektet med coachande samtal. Du kommer även genomföra uppföljningar med handläggare och finnas med som stöd i olika kontakter kring deltagaren. Du kommer ingå i en projektgrupp där olika perspektiv, kreativitet och initiativ välkomnas.

Utbildning:

- Socialpedagog, beteendevetare, eller annan utbildning inom socialt arbete.

-Vana vid någon form av pedagogiskt och/eller individuellt stöd till personer med psykisk ohälsa eller funktionsvariationer.

Som person är du positiv, öppen och rak och har lätt för att kommunicera med din omgivning. Du vill gärna söka nya lösningar och hitta nya arbetssätt tillsammans med de andra i arbetsgruppen. Du har stort tålamod och har en ödmjukhet inför människors olika utmaningar och behov.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löpt ut, så vänta inte med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Föreningen Furuboda

Placering

Malmö

Kontaktperson

Ideella Fören Furuboda Åhus Med Firma Furuboda K

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Projektmedarbetare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons