Jobbsafari är en del avschibsted logo

Projektingenjör sökes till attraktiv arbetsgivare!

Projektingenjör sökes till attraktiv arbetsgivare!

Perido AB · Stockholm · Ansök senast 9 juni (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 34592 i din ansökan

Har du en utbildning som civil- eller högskoleingenjör med inriktning teknik eller samhällsbyggnad eller likvärdig inriktning? Har du erfarenhet av projektledning och ett intresse för järnvägar? Om du utöver detta även är en analytisk och välstrukturerad person, så kan det här vara något för dig! Läs gärna vidare.

Om tjänsten

Vi på Perido söker nu en projektingenjör för vår kunds räkning, en beställare som nu rekryterar till en myndighet som arbetar med att underlätta vardagen för invånare och företagare i hela Sverige genom att forma infrastrukturen. Du kommer att ingå i ett hängivet och positivt team med kollegor som är spridda över hela landet. Du utgår från kontoret beläget i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Som projektingenjör kommer dina arbetsuppgifter att omfatta en mångfald av ansvarsområden som är avgörande för projektets framgång. Det innebär att arbeta med prognoser och kostnadsuppföljningar för att säkerställa att projektet håller sig inom budgetramarna. Du kommer också att delta i mottagningskontroll av projekterande konsulters levererade handlingar samt följa upp handlingarnas kvalitet.

Exempel på fler arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Hantera projektets interna administration som till exempel projektspecifikation, projektrutiner, behörigheter, inpassering, presentationsmaterial
  • Ekonomiadministration, såsom hantering av fakturor och beställningar, samt förberedelser inför bokslut
  • Arrangera möten, ansvara för bokningar och föra anteckningar och protokoll
  • Arbeta med riskhantering inom projektet
  • Stötta projektledare med tidsplanering och administration
  • Medverka i arbetet med tillstånd, avtal samt upphandling av utredningar och projektering

Dina egenskaper

Som projektingenjör är det avgörande att vara självständig och strukturerad i ditt arbete. Genom att noggrant planera och prioritera kan du effektivt hantera projektets olika delar. Din förmåga att kommunicera är lika viktig; att upprätthålla en positiv dialog med entreprenörer, konsulter och medarbetare skapar långsiktiga och givande relationer. För att lösa komplexa problem krävs både analytiskt tänkande och kreativitet. Driv är en central egenskap; du kommer självklart få all nödvändig support, men det är viktigt att ta initiativ och vara redo att lära.

Låter detta som en rolig utmaning?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som har:

  • Utbildning som civil- eller högskoleingenjör med inriktning teknik eller samhällsbyggnad eller likvärdig inriktning, alternativt YH-utbildning
  • Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av heltidsarbete från järnvägsprojekt. Erfarenheten ska ha införskaffats de senaste 5 åren
  • Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Meriterande:

  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av att arbeta med Agresso

Omfattning och tillträde

Heltid, tillsvidare hos kund. Start omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida direkt via annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Jennifer Berglund som kan nås på mejl jennifer.berglund@perido.se. De flesta frågor eller funderingar kan du hitta svar på under perido.se/vanliga-fragor/. Om du fortfarande inte hittat svaret du söker är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34592 i ämnesraden. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar på vår hemsida och att vi inte har möjlighet att svara på hur du ligger till i processen.

Om Perido

Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1500 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Perido AB

Vid ansökan:Ange referens 34592 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons