Jobbsafari är en del avschibsted logo

Processkonstruktör Life Science

Getinge Sterilization AB · Halmstad · Ansök senast 25 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Tillsammans gör vi skillnad

På Getinge är vi engagerade i att hjälpa våra kunder att rädda liv och säkerställa utmärkt vård. Vi erbjuder innovativa lösningar för operationsrum, intensivvårdsenheter, steriliseringsavdelningar och för Life Science och institutioner. Ett jobb hos Getinge kommer att ger dig karriärmöjligheter som både inspirerar och utmanar.

Är du redo för nya utmaningar hos ett av världens mest välrenommerade medicinteknikföretag? Nu söker vi dig som är ute efter nya möjligheter inom processkonstruktion! Hos oss blir du del av ett dynamiskt team där du får påverka och har möjlighet att knyta värdefulla relationer på olika nivåer i en spännande internationell koncern.

Om rollen

Som processkonstruktör på Getinge Sterilization arbetar du i huvudsak med konstruktion och utveckling av maskinernas processer samt inbyggnadssystem för produkterna. Vår främsta produkt en ångautoklav, en anläggning som steriliserar olika typer av laster med hjälp av ånga. För en processkonstruktör innebär detta dimensionering och konstruktion av rostfria rörsystem och ingående komponenter, baserat på vald orderkonfiguration eller special optioner, förmedlade på ett flödesschema och tillhörande BOM-lista. I din roll som processkonstruktör är du också orderansvarig konstruktör med produktens funktionalitet i fokus. I ett typiskt projekt är du med hela vägen, från order in fram till leverans och övertagande av kund.

I ditt jobb har du interna kontakter med kollegor i olika funktioner som: projektledning, inköp, produktion och marknad. Även externa kontakter med leverantörer och kunder ingår. Du kommer både att delta i projektgrupper samt vara ansvarig konstruktör i olika kundorderprojekt. Även löpande förbättringsprojekt är en del av vardagen. Du har ett ansvar för att konstruktioner är fackmannamässigt utförda och följer uppsatta krav.

En del av tjänsten innebär teknisk dokumentation, både på svenska och engelska. Du arbetar ständigt med att bidra till att kvalitets- och miljöpolicyn efterföljs och att uppsatta mål inom området kvalité/miljö nås.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Getinge strax utanför Halmstad. På grund av det nära samarbetet med vår produktion arbetar du främst på plats på siten.

Vad du har med dig

Tjänsten passar dig som är bra på att systemera lösningar på utmanande tekniska frågeställningar. Du har god teknisk förståelse, då produkten använder komplex teknik. För att lyckas i jobbet är det viktigt att du även är driven, har ett strukturerat arbetssätt och är beredd att noga dokumentera ditt arbete.

För att passa för denna tjänst tror vi att du har följande kvalifikationer:

  • Högskole- eller civilingenjör inom mekanik, produktion eller liknande.
  • Några års erfarenhet inom produktutveckling och konstruktion.
  • Erfarenhet av att arbeta i CAD, gärna i 3D och i Solidworks.
  • God förståelse i svenska och engelska både i tal och skrift.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet inom energi/strömningslära.
  • Att ha arbetat inom en regulatoriskt styrd verksamhet är ett plus.

Som person ser vi att du är en lagspelare, har god kommunikationsförmåga och är lyhörd gentemot kollegor och kunder. Det är viktigt att du är nyfiken och drivs av resultat både i ditt självständiga arbete och i projektgruppsarbete.

På Getinge omfamnar vi en lärandekultur där vi tar ansvar för vår utveckling och sätter stort värde på kvalitet och samarbete. Framför allt bryr vi oss om varandra för att vi som team och bolag ska kunna fortsatta utveckla världsledande produkter. Vi är Team Players, Forward Thinkers och Game Changers!

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensations- och förmånspaket, inklusive friskvårdsbidrag, familjeförmåner och gemensamma aktiviteter och föreningsliv. Allt detta för att säkerställa att vi stöder ditt välbefinnande och dina mål.

Vi har en öppen dialog mellan ledare och medarbetare, samt mellan teamen. Vi fokuserar på att utveckla människor och tillsammans skapar vi en plan för lärande och kompetensutveckling när du börjar din karriär hos oss.

Ansökan

Ansökningar kommer att granskas löpande och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-05-25. Vi ber dig att skicka in din ansökan i vårt rekryteringssystem genom att klicka på knappen "ansök nu". På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.

Om du har några frågor angående rollen, vänligen kontakta Process Design Manager, Peter Jägevall på peter.jagevall@getinge.com eller rekryterare Sofia Ekstrand på sofia.ekstrand@getinge.com.

Vi ser fram emot din ansökan. Vi hoppas att du vill följa med oss på vår resa mot att bli världens mest eftertraktade medicintekniska företag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Getinge Sterilization AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Getinge AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons