Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platsombud, ramavtal

Sjöfartsverket · Stockholm · Ansök senast 3 maj (Idag)

Deltid · Tillsvidareanställning

Sveriges vackraste arbetsplats söker

Platsombud

till Sjömanservice med placering på Kaknäs

Sjömansservice ger service på många sätt
Inom Sjöfartsverket finns enheten Sjömansservice, som arbetar med service till besättningsmedlemmar i svenska och utländska fartyg samt till grupper närstående sjöarbetsmarknaden. Exempel på tjänster som Sjömansservice erbjuder är transporter, idrottsarrangemang, utflykter, byten av bibliotek ombord och allmän information rörande sjömansservice verksamhet.

Arbetsuppgifter
Som timvikarierande Platsombud på Kaknäs Seafarer´s Center arbetar du med fartygsbesättningar som gästar Stockholms hamnar eller andra närliggande hamnar. Man utgår från Kaknäs Seafarer´s Center. Du besöker fartygen och informerar om Sjömansservice verksamhet och vad Stockholm har att erbjuda. I arbetet ingår också allmäntjänst såsom fastighetsskötsel, lokalvård, reception- och kassahantering med mera. Tjänstgöring kan vara både dagtid, kvällar och helger. Arbetet är roligt och givande som dessutom ger möjlighet till ansvarstagande och erbjuder ett mycket varierat arbete både gällande kultur, arbetsuppgifter och intensitet.

Vem är du?
Vi söker dig som har lägst gymnasieexamen, gärna med fritidsinriktning, och som har intresse för fritids- och motionsaktiviteter. Vana att jobba i Officepaketet är en förutsättning, liksom goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  Då resor förekommer i tjänsten behöver du ha B-körkort för manuellt växlat fordon.

Det är meriterande om du har tjänstgjort till sjöss, har god lokalkännedom, kan tala finska eller estniska, har erfarenhet från arbete med kundbemötande eller har anordnat/instruerat i idrott- och motionsaktiviteter som fotboll, basket och friidrott

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi arbetar med service mot en internationell målgrupp och söker dig som är engagerad och serviceinriktad. Du är öppen och genuint intresserad av andra människor och kulturer samt har lätt för att skapa kontakt. Du har också en god prioriteringsförmåga, kan hantera stressiga situationer och stimuleras av att arbetsuppgifterna varierar från dag till dag.

Varför ska du välja Sjöfartsverket?
Sjöfartsverket är ett tjänsteproducerande affärsverk inom transportsektorn. Vår arbetsmiljö är unik och vårt uppdrag är unikt – Sveriges vackraste arbetsplats. Vårt uppdrag är att utveckla transport och sjöfart i linje med riksdagens och regeringens beslut. Vår affärsidé är att erbjuda effektiva sjövägar, moderna tjänster och maritimt partnerskap för tillväxt, konkurrenskraft och hållbar utveckling.

Sjöfartsverket erbjuder en trivsam arbetsmiljö med goda möjligheter att förena arbetsliv och privatliv. Vi har en tydlig identitet och ett starkt varumärke. Vi är en utvecklingsinriktad organisation och arbetar ständigt för att utveckla våra medarbetare samt för att upprätthålla våra nöjda kunder. Är vi rätt organisation för dig är det en självklarhet för dig att agera på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Vårt arbete utgår från den statliga värdegrunden, vi arbetar också aktivt för jämställdhet, mångfald och inkludering och ser det som en självklarhet att du delar vår uppfattning.

Hur och när?
Den här rekryteringen gäller en timanställning som ska tillsättas snarast och som gäller i högst 12 månader från startdatum.

Kaknäs Seafarer´s Center ligger på Kaknäsvägen 50, 102 53  Stockholm, 5 minuters promenad från Kaknästornet.

Intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Upplysningar:
Platschef Jari Raminen, 08-6632421 eller jari.raminen@sjofartsverket.se

https://www.facebook.com/Sjomansservice
https://www.sjofartsverket.se/sv/tjanster/sjomansservice/

Fackliga företrädare: 
Saco-S Peter Hellberg, OFR/ST Carl Cremonese, Seko Ib Bergström, samtliga kan nås via vår växel 0771-630000. 

Ansökan:
Registrera din ansökan senast 3 maj 2024.
Diarienummer: 24-02340

Sjöfartsverket gör kontinuerliga och aktiva val kring exponering och rekryteringsstöd i varje rekrytering. Vi undanber oss därför direktkontakt av annonsförsäljare, bemannings- och rekryteringsföretag.
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sjöfartsverket

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Sjöfartsverket

Dela jobbannonsen

Anmäl annons