Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef till Actic i Eskilstuna

Actic Sverige · Eskilstuna · Ansök senast 14 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Platschef till Actic i EskilstunaVi letar efter endriven och engagerad platschef som villleda och utveckla Actic Eskilstuna.Under hösten planeras renoveringar av våra anläggningar i Eskilstuna och vi kommer att utöka vårt gruppträningssortiment med LesMills. Vi söker dig som vill vara med på resan och skapa en positiv och inspirerande miljö för våra medlemmar.

Våra träningsanläggningar i Eskilstuna är fullutrustade gym som erbjuder personlig träning och ett stort utbud av gruppträning i en personlig och familjär atmosfär.Du kommer att arbeta med ett sammansvetsat team av instruktörer, personliga tränare, receptionspersonal samt med platschefer från hela regionen.Vill du vara med i vårt team och driva Actic till nya höjder?

Om Actic

På Actic strävar vi efter att skapa ett friskare samhälle genom vår passion för träning och hälsa. Våra värderingar – Passion, Customer Focus, Performance och Teamwork – är inte bara ord; de är de byggstenar som definierar oss som företag och som individer inom Actic. Vi är en arbetsplats där tydliga förväntningar och ömsesidigt stöd är en självklarhet, där vi har roligt på vägen mot våra mål och alla är med och bidrar till Actics fortsatta framgångsresa.

Din Roll:

Som Platschef ansvarar du för att driva anläggningens resultat, planering och uppföljning samt att leda och utveckla ditt team. Det är en operativ ledarroll där du som platschef tillsammans med dina medarbetare sköter all lokalvård, försäljning och ser till att skapa en bra kundupplevelse.

Vem är Du?

  • Driven och resultatorienterad med ett starkt kundfokus
  • Erfarenhet inom försäljning och försäljningsledning med dokumenterat goda resultat
  • Erfaren ledare med kunskap inom personalhantering
  • Stor passion för träning och hälsa
  • Flexibel med möjlighet att arbeta varierande arbetstider

    Rekryteringsprocess:

    Vi tillämpar kompetensbaserad rekryteringsprocess. Vid ansökan kommer du först att svara på urvalsfrågor. Matchar du våra krav följer två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen för att vi vill säkerställa ett fördomsfritt och objektivt urvalsarbete. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsperioden löpt ut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

    Missa inte möjligheten att bli en del av Actics fortsatta framgångsresa. Skicka in din ansökan idag och ta steget mot en spännande framtid hos oss på Actic!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Actic Sverige

    Placering

    Eskilstuna

    Kontaktperson

    Actic Sverige AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons