Jobbsafari är en del avschibsted logo

Platschef Anläggning

Peab AB · Borlänge · Ansök senast 16 juni (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Platschef Peab Anläggning i Gävleborg / Dalarna

Vill du ta ansvar för framgångsrika anläggningsprojekt? Peab söker en driven Platschef  i Gävleborg/ Dalarna. Bli en del av vårt team och få möjligheten att leda och utveckla spännande projekt inom en dynamisk och växande organisation. Ansök idag och ta steget mot en spännande karriär!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad och erfaren Platschef  som vill ta nästa steg i sin karriär. Som Platschef  kommer du att vara en nyckelperson inom vårt företag, där du kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda och driva projekt inom anläggningsbranschen. Vi har projekt inom samtliga områden i anläggningssegmentet, såsom mark, väg, VA, betong och industri.

Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att säkerställa att projektet genomförs enligt tidsplan och budget. Detta innebär att du kommer att ha ansvar för att planera och organisera arbetet på plats, samt att hålla en tät dialog med såväl kunder som samarbetspartners. Du kommer att vara den primära kontaktpersonen gentemot dessa parter och se till att deras behov och förväntningar möts.

Som Platschef  kommer du även att ha ansvar för arbetsmiljön på plats. Detta innebär att du ska se till att gällande regelverk och rutiner följs, samt att du aktivt arbetar för att skapa en säker och trivsam arbetsmiljö för ditt team.

En annan viktig del av rollen är att leda och motivera ditt team. Du kommer att ha personalansvar för ett antal medarbetare och det är ditt ansvar att se till att de har rätt förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb. Detta innefattar att ge tydliga instruktioner, följa upp arbetet och ge konstruktiv feedback.

För att lyckas i rollen som Platschef  ser vi att du har god erfarenhet inom anläggningsbranschen och tidigare har haft personalansvar. Du är van vid att planera och organisera arbetet samt har goda kunskaper inom ekonomi. Du är även en naturlig ledare som trivs med att coacha och motivera ditt team.

Vi erbjuder dig en spännande och utmanande roll inom anläggningsbranschen där du får möjlighet att utvecklas både som ledare och inom ditt yrkesområde. Vi är ett företag som värnar om våra medarbetare och satsar på deras utveckling. Så om du vill vara med på vår resa och vara med och forma framtidens anläggningsprojekt, så ser vi fram emot din ansökan!

 

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som platschef inom anläggningsbranschen. Du bör ha en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom bygg eller anläggningsteknik samt goda kunskaper inom projektledning. Du är ansvarstagande, strukturerad och har förmågan att leda och motivera ditt team. Du är även bra på att kommunicera och samarbeta både internt och externt.

 

Ansökan och kontaktuppgifter

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Frida Hedback på telefonnummer: 0725333397 eller e-post: frida.hedback@peab.se.

Skicka in din ansökan redan idag!

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peab AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

PEAB Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons