Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent, semestervikarie i Halmstad Refnr 243-2024

Personlig assistent, semestervikarie i Halmstad Refnr 243-2024

MejDej-kooperativet · Halmstad · Ansök senast 1 juni (15 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 243-2024 i din ansökan

Jag är en kvinna i 60+ som söker dig som vill ha ett omväxlande arbete. Att arbeta som personlig assistent innebär att du är mina armar och ben. Du finns där för att assistera mig med det jag inte klarar på egen hand. Din assistans behövs för att jag ska kunna leva som alla andra. Din arbetsplats är där jag befinner mig, i mitt hem, på besök hos familj och vänner, på IKEA, på kurs med min hund, eller på hund promenader i naturen. Jag planerar själv vad jag vill göra utifrån min dagsform.

I ditt arbete ingår assistans för personlig hygien, på- och avklädning, hushållsarbete, matlagning, förflyttning med tak och rese liftar, inköp m.m. Jag behöver även assistans när jag utövar mina fritidsintressen varav några är dessa: trädgården, träna och tävla med hunden, åka till Simstadion med barnbarnen, eller ta en fika på mysiga ställen i omgivningen

Dessa egenskaper uppskattar jag hos dig:

Positiv med en stor portion humor. Lyhörd och lätt att ta instruktioner, flexibel, noggrann och förmåga att samarbeta..

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet eller utbildning av detta eller liknande arbeten. Det viktigaste är att personkemin mellan oss stämmer.

Då hund finns i hemmet får du inte ha några allergier. Du bör inte ha problem med rygg och nacke.

Du som söker ska vara kvinna. Jag ser gärna att du talar och förstår bra svenska. Körkort krävs.

Vi har ett rullande 4-veckors schema, där man arbetar var 4:e helg.

Jag söker nu en semestervikarie under sommaren, det kan leda till ett vikariat på 2 år då en av mina assistenter ska börja studera efter sommaren. Söker samt en timvikarie som kan hoppa in vid behov.

Ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning, referenser och eventuella lönekrav. Före erbjudande om anställning måste utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Glöm inte att ange referensnummer. Rekrytering kommer att påbörjas under annonstiden. Ange refnr: 243-2024 i ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MejDej-kooperativet

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Mejdej-Kooperativet

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 243-2024 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons