Jobbsafari är en del avschibsted logo

Personlig assistent i Klippan.

Lyckliga Nycklar AB · Ängelholm · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Grupp 1 i din ansökan

Lyckliga Nycklar bedriver personlig assistans i mindre skala främst i Nordvästra Skåne. Den personnära kontakten är viktig för oss. Vi har lång erfarenhet av personlig assistans i en stor verksamhet och den kunskapen använder vi i det vi brinner för: det lilla formatet. Vi har ett nära samarbete mellan kund och alla medarbetare där vi utvecklas både gemensamt och individuellt.

Vi söker en man som personlig assistent till en 40-årig man med eget boende i Klippan. Det är ett utmanande arbete där du som assistent får använda lågaffektivt bemötande och tydliga riktlinjer. Kunden har egen bil och att du har körkort är ett krav.

Kunden är en mycket social man som älskar musik och hockey. Utflykter, bilturer och Rögles hemmamatcher hör till de vanliga aktiviteterna.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med diagnoser inom autismspektrumtillstånd och ADHD är meriterande, likaså erfarenhet av utåtagerande beteenden. Erfarenhet av dubbelbemanning är också önskvärt. Som stöd i ditt arbete har du som anställd kontinuerlig utbildning och handledning. Vi lägger stor vikt vid att utveckla arbetet, men att bibehålla tryggheten som en stabil vardag ger.

Vi söker både personal för tillsvidareanställning och vikariat med tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse, deltid eller heltid. Det är dygnspass och arbetstiderna är mellan 08:00 till 08:00 nästkommande dag, med sovande jour.

Lön enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lyckliga Nycklar AB

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Lyckliga Nycklar AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Grupp 1 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons