Ordningsvakt till handelsmiljö

Göteborg med omnejd · · Ansök senast 31 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med och jobba som ordningsvakt i en trygg, ljus och fräsch handelsmiljö?

Är du en positiv person som har koll på säkerhet och tycker om att möta människor? Då kan denna tjänst passa dig perfekt!

Vi lägger stor fokus på att hitta personal med en känsla för service och gillar att vara personen som sprider glädje samtidigt som man är den trygga punkten som har koll runt omkring.

Vaktcentralen har sedan starten 2018 blivit ett allt starkare bevakningsföretag runt Göteborgsområdet. Vi har lyckats med detta genom att sedan start arbetat med målsättningen att ta hand om vår personal. Vi tror starkt på att nöjda medarbetare gör ett mycket bättre jobb hos våra kunder.

Vaktcentralens kunder jobbar väldigt mycket för att erbjuda deras besökare en trevlig upplevelse och vi ska inte bara skydda deras verksamhet utan samtidigt vara ett komplement till denna upplevelse. Därför ska våra anställda vara trevliga, förtroendeingivande och professionella och vi ska göra vårt bästa för att överträffa våra kunders förväntningar.

I arbetsledningen jobbar vi hårt för att våra anställda ska känna sig motiverade att arbeta på detta sätt och känna att det är kul att göra ett bra jobb. Det är också viktigt för oss att personalen alltid ska känna sig hörd och att det är lätt att få kontakt med arbetsledning.

Vi har sammanfattat det hela som “Vakter med extra servicekänsla”.

Vi söker ordningsvakter för heltid-, deltid- och behovs-anställningar som kommer tjänstgöra främst i Kungälv och vara del av ett lag med återkommande kollegor.

Krav:

Godkänd ordningsvaktsutbildning med giltigt förordnande (ansökan kommer ej att behandlas om giltigt förordnande saknas),

Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift,

Förmåga att möta människor enligt våra arbetssätt beskrivet ovan.

Meriterande:

Tidigare erfarenhet av bevakningsarbete i handelsmiljö.

Väktareutbildning,

Butikskontrollantsutbildning.

Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborg med omnejd

Kontaktperson

Svenska Vaktcentralen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons