OLearys Västerås söker Servisansvarig

O'Learys · Västerås · Ansök senast 1 nov. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

O'Learys i Västerås, stans största nöjescentrum, söker Servisansvarig med passion för att driva och utveckla våra barer framåt tillsammans med ett härligt team!

Inledning

Är du driven, trivs med att ta stort ansvar och leda personal? Har du dessutom intresse av att arbeta inom restaurang och nöjesbranschen kan detta vara den perfekta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Som Servisansvarig hos oss är du huvudsakligt ansvarig för vår serveringspersonal. Huvuddelen av ditt arbete består i att driva försäljning, säkerställa servicenivån, utveckla arbetsgruppen och skapa en miljö där gästen och medarbetaren alltid är i centrum. Du rekryterar, utbildar och schemalägger och bemannar din personalgrupp tillsammans med restaurangchef.

Som Servisansvarig ingår man i verksamhetens ledningsgrupp kommer att jobba som en del av teamet.

Vi söker dig som

Har minst tre års arbetslivserfarenhet från restaurangbranschen, gärna i ledande position med personalansvar. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är passionerad kring ditt arbete, är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.

Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med några av Sveriges största DJ's, band och artister.

Vi ser fram emot din ansökan!

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: Västerås

VI ERBJUDER DIG: En möjlighet att driva, utveckla och ansvara för vår restaurangverksamhet med stora chanser till vidareutveckling inom företaget.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

O'Learys

Placering

Västerås

Kontaktperson

O'learys Trademark AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons