Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ögonsjuksköterska till Bergman Clinics/Memira by Bergman i Malmö

Ögonsjuksköterska till Bergman Clinics/Memira by Bergman i Malmö

Memira · Malmö · Ansök senast 12 okt. (161 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Hos oss får du möjligheten att arbeta som ögonsjuksköterska på ett världsledande företag inom laser och linsbyten med enastående kliniska resultat. Bergman Clinics är det största nätverket av specialistkliniker i nordeuropa för planerbar vård.

Vår fina klinik har en familjär stämning och du har möjlighet att utvecklas inom ditt yrkesområde tillsammans med ett stort gäng härliga kollegor!

Arbetsuppgifter

I den här rollen får du en omväxlande och spännande tjänst där ingen dag är den andra lik. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter på ögonmottagning/operation. Det kan exempelvis innefatta att bistå vid intra- och extraokulära behandlingar, assistera i samband med operationer, ha egen mottagning för diabetespatienter, telefonrådgivning med mera.

Tänsten är förlagd i Malmö, i nyrenoverade lokaler mitt i stan. Här driver vi såväl ögonsjukvård på uppdrag av region Skåne, som refraktiv kirurgi.

Vem du är

Du bör vara legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom ögon. En fördel är om du har erfarenhet från region Skåne, samt erfarenhet från egen ögonmottagning. Har du inte erfarenhet från operation, men intresse för att lära dig, är du hjärtligt välkommen att söka ändå!

Tjänsten kräver god samarbetsförmåga och hög grad av självständighet och vi förväntar oss att du bidrar med hög kvalitet och värnar om patientsäkerheten.

Våra värdeord är målmedvetenhet & ambition, transparens & värme samt effektivitet & kompetens – vilka är egenskaper vi värdesätter högt.

På Bergman Clinics/Memira by Bergman strävar vi alltid efter att ligga i framkant inom flera olika områden, och här finns möjlighet att utvecklas. Vår atmosfär präglas av glädje, flexibilitet och en can-do-attityd.

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid förlagd måndag till fredag. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, som inleds med en sex månaders provanställning

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Välkommen med din ansökan!

Läs mer på vår karriärsida genom att klicka härwww.memira.se/jobb.

Memira Eyecenter har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonsjukvård. Vi har samlat ögonläkare, kirurger, specialutbildade optiker, ortoptister och sjuksköterskor som jobbar tätt tillsammans på någon av våra 66 kliniker. Vi är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten och nu växer vi snabbt inom ögonsjukvård, både offentligt och privat finansierad. Memirakoncernen omsätter idag ca 800 MSEK och är ca 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Memira Eyecenters är ”the eye partner for lifegenom att samla allt för ögat under ett och samma tak och att driva utvecklingen inom ögonvården.

Nu finns din chans att vara med på resan!

Läs mer på www.memira.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Memira

Placering

Malmö

Kontaktperson

Memira AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons