Jobbsafari är en del avschibsted logo

.NET Utvecklare

Norion Bank Group · Göteborg · Ansök senast 13 okt. (159 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en driven och engagerad utvecklare som gärna jobbar i en transaktionsintensiv domän inom Fintech? Har duen passion för att leverera digitala finansiella lösningar och tjänster av hög kvalitet och säkerhet? Då kan det vara du som är vår nya teammedlem!

OM ROLLEN OCH TEAMET

Du kommer att ingå i ett litet, ödmjukt och självgående DevOps-team där vi tillsammans har helhetsansvar för systemutveckling, test, deployment, drift och underhåll. Vi sätter ett högt värde ikvalitativ kod med god läsbarhet.

Teamet jobbar både med utveckling av nytt system samt underhåll av befintliga system och tjänster. Vårt dagliga arbete präglas av kvalitet och säkerhet. Alla våra tjänster utvecklas mot och driftas i Azure.

Du kommer vara en viktig spelare i teamet där vi tillsammans tar fram idéer, utvecklar våra lösningar och tjänster, i ett nära samarbete med andra utvecklingsteam, verksamhet och affären.

För att trivas i rollen och i teamet behöver du vara en genuin lagspelare, vilket för oss innebär att du hjälper och sporrar dina kollegor samtidigt som du vågar ifrågasätta tidigare antaganden och lösningar. Sist men inte minst är vi ett team där vi har väldigt kul tillsammans.

OM DIG

Vi tror att du ären utvecklare med ett par års erfarenhet, med en stark kompetens inom C# .NET, Azure och SQL. Din förmåga att skapa strukturerad och lättläst kod gör dig till en värdefull tillgång för vårt team.Du är bekant med att arbeta i molnet och harerfarenhet avAzure. Din exceptionella förmåga att hantera och optimera SQL-databaser ger oss trygghet i att upprätthålla hög prestanda och skalbarhet.

Vi ser det som meriterande om du harerfarenhet eller intresse inom Blazor, Bicep och VNet, eller CyberSecurity. Dådet skulle varaen extra tillgång för att stärka vårt team. Om du har kunskap inomnågot av dessa områden eller vill vidareutvecklas inom dem, kommer du att trivas hos oss, då vi värdesätter kontinuerlig lärande och personlig utveckling.

Framåt ser vi ettbehov av att förstärka teamet med mer DevOps-erfarenhet och ser helst att du är välbekant med infrastruktur i Azure och har koll på IAC, med Bicep eller Terraform.Då säkerhet är viktigt för banken är kunskap och intresse inom detta område ett stort plus.

Teamet är idag tunga på backend men när vi riktar blicken framåt ser vi även ettbehov av att stärka vårt team med ytterligare frontendkunskap och har du erfarenhet eller intresse för frontendutveckling är det en fördel. Är det inomBlazor kommer våra ögon att tindra.

Vi tror även att du, precis som vi,strävar efter förbättring inom både teknik och arbetssätt samt ser värdet av ett agilt arbetssätt där kunskapsöverföring är en framgångsfaktor.

Våra behov och önskemål täcks sannolikt inte av en enskild person så om du täcker in det grundläggande med .Net/C#, SQL och Azure och tror att du skulle passa i teamet så tveka inte att söka!

Koncernspråket är svenska och dokumentation sker på svenska och för att lyckas i rollen behöver du kommunicera på svenska flytande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av provanställning, med start enligt överenskommelse.

På Norion Bank arbetar vi enligt en hybrid-setup med både kontorsarbete och distansarbete. Kontorsarbetet sker på vårt fina huvudkontor vid Lilla Bommen i Göteborg. Där sitter våra team tillsammans vilket främjar både kommunikation och samarbete.

NORION BANKS ERBJUDANDE TILL DIG

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Norion Bank Group. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Våra värdeord Affärsmässighet, Engagemang och Omtanke genomsyrar allt vi gör och som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi erbjuder dig ett spännande bolag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen.

OM NORION BANK GROUP

Norion Bank Group är en affärsnära nordisk finansieringsbank. Genom koncernens varumärken Norion Bank, Walley och Collector erbjuds kundanpassade finansieringstjänster som möter distinkta kundbehov inom tre kundsegment: medelstora företag och fastighetsbolag, handlare och privatpersoner. Som specialist på finansieringslösningar är Norion Bank Group ett ledande komplement till traditionella storbanker, med visionen att vara den främsta nordiska finansieringsbanken inom de utvalda segmenten.

Norion Banks erbjudande omfattar företags- och fastighetskrediter samt factoring för medelstora företag och fastighetsbolag. Genom varumärket Walley erbjuds flexibla betal- och checkoutlösningar till handlare och privatpersoner. Varumärket Collector tillhandahåller privatlån och kreditkort till privatpersoner samt sparkonton för privatpersoner och företag. Norion Bank Group (tidigare Collector Bank) grundades 1999 och har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Oslo och Helsingfors. Verksamheten bedrivs genom Norion Bank AB (publ) som är noterat på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer, rekryteringsbolag samt konsultbolag i rekryteringen.

INTRESSERAD?

Kul! Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Frågor? Välkommen att höra av dig till oss! För frågor kring teamet och rollen - kontakta gärna Karin Lidberg,Head of Development Debt Collectionpå karin.lidberg@norionbank.se

För frågor om oss som arbetsgivare eller rekryteringsprocessen kontakta gärna Jesper Östlund, Talent Acquisition Specialist, på jesper.ostlund@norionbank.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norion Bank Group

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Norion Bank AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons