Jobbsafari är en del avschibsted logo

Musiklärare gitarr

Föreningen Furuboda · Kristianstad · Ansök senast 19 maj (Idag)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Musiklärare gitarr i din ansökan

Föreningen Furuboda driver folkhögskola, gymnasiekurser, arbetsmarknadsutbildningar, konferensverksamhet, HVB samt assistansbolag. Verksamheten bedrivs på vår huvudanläggning söder om Åhus och vid våra filialer i Kristianstad, Malmö, Lund och Karlskrona.

Vår vision är: "Självständiga och ansvarstagande människor med full delaktighet i ett öppet och tillgängligt samhälle"

ARBETSUPPGIFTER Du som vill göra skillnad på riktigt och arbeta som musiklärare, gitarr på vår välrenommerade Musiklinje på Furuboda folkhögskola i Yngsjö.

Som gitarrlärare på Furubodas Musiklinje kommer du att guida deltagarna i att utvecklas individuellt, både på det egna instrumentet och i samspel med andra. Genremässigt så erbjuder vi deltagarna utbildning inom Pop, Rock, Soul, Slick, Funk, Blues, samt mycket annat. Som musiklärare, gitarr på Furubodas Musiklinje tillser du att deltagarna är själva mycket delaktiga i att styra genre/låtval och även ger möjlighet att fördjupa sig i sin favoritmusik.

Vissa veckor genomförs som projektvecka, då bryts det reguljära schemat och fördjupning sker i en viss genre, en specifik artist/grupp, låtskrivande, studioteknik, turné-vecka eller gästlärare. Som en del av verksamheten ingår också att hjälpa deltagarna att förbereda sig inför studier på musikhögskolan genom personlig vägledning och god förberedelse inför antagningsproven

Deltagarna på Musiklinjen tar del av konserter, seminarier och workshops med gästmusiker som en del av kursinnehållet. Lärarkåren som alla är verksamma musiker med gedigen utbildning och erfarenhet, ger deltagarna möjlighet att utveckla sina musikaliska färdigheter teoretiskt och praktiskt, individuellt och i grupp. Deltagarna får även kunskaper om eget företagande, fakturering och ekonomi, livespelning, backtracks och mycket annat. Instrumentalundervisningen sker individuellt medan andra ämnen tillämpas i grupp. Vi har sedan tidigare ett nära samarbete med Musikhögskolan i Malmö samt andra Folkhögskolor.

Musiklinjen är en kurs på Furuboda folkhögskolan där 23 deltagare studerar 1-2år mot gemensamma mål och utmaningar, hela tiden utifrån varje persons förutsättningar och unika möjligheter. Del av tjänsten genomförs också i korta kurser i sommarverksamheten där du kommer agera lärare och ledare.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad gitarrlärare och aktiv musiker i de musikgenre som är inriktningen för Musiklinjen. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som gitarrlärare på eftergymnasial utbildning.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara samarbetsvillig, flexibel och lösningsorienterad.

ÖVRIGT Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningens omfattning: Deltidsanställning, 30%

Startdatum: terminsstart ht 2024.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löpt ut, så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform: Provanställning, semestertjänst

Placeringsort: Yngsjö

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Föreningen Furuboda

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Ideella Fören Furuboda Åhus Med Firma Furuboda K

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Musiklärare gitarr i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons