Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mötesbokare/Lead Generators

Alstra Nordic AB · Malmö · Ansök senast 31 juli (72 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Alstra har alltid ögonen öppna för mötesbokare/Lead Generators som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Kanske är du en person som älskar att prata med människor och gärna vill lära dig mer, eller så är du redan är en högpresterande mötesbokare/Lead Generators med erfarenhet av att sälja över telefon. Du motiveras av att arbeta i ett högt tempo med tydliga uppsatta mål.

Hos oss kommer du att ingå i ett härligt gäng, med idag 54 kollegor. Företaget har en samlad erfarenhet från solcellsbranschen där vi tillsammans har sålt, projekterat och installerat tusentals solcellsanläggningar i södra Sverige. Vår drivkraft är nöjda kunder och att ge människor energi för ett hållbart liv.

Alstra är den lokala aktören som enkelt och tryggt förser villaägare i södra Sverige med lönsamma solcellsanläggningar. Medarbetarna är Alstras viktigaste tillgång, och bärare av vår företagskultur som är grunden för att bygga hållbara relationer internt och externt. Genom att kontinuerligt arbeta med vår värdegrund säkerställer vi att medarbetarna trivs, att Alstra framstår som en attraktiv arbetsplats och att våra kundrelationer utvecklas.

Arbetsuppgifter

Är du nästa tillskott i Alstra-teamet?

Vi fortsätter att utveckla vår egen Telemarketing-grupp, som är en viktig del i Alstras fortsatta tillväxtresa. Utvecklingsmöjligheterna inom bolaget är goda.

Din framtida utmaning

Som en av Alstras mötesbokare/Lead Generators kommer du att ansvara för att ta inledande kontakter med villaägare i södra Sverige och boka möte för Alstras 12 säljare. Du kommer tillsammans med Telemarketing Managern och dina kollegor att ingå i ett starkt team med goda möjligheter att skapa mervärde för bolaget. Teamet utgår från vårt kontor i Arlöv utanför Malmö.

Eftersom arbetet innebär många telefonsamtal är det viktigt att du trivs med att prata med nya människor, samt är driven, målmedveten och resultatinriktad.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarsfull, disciplinerad, van vid att leverera resultat och gillar att prata i telefon. Att jobba tillsammans med andra är något du trivs med och värdesätter, men du gillar även att jobba självständigt. Självklart har du hög social kompetens och älskar att bygga kundrelationer och skapa nöjda kunder. En naturlig del i din personlighet är drivet att göra affärer och du har ett utvecklat affärssinne med vilja att utvecklas.

Vi ser gärna att du

  • har erfarenhet som mötesbokare eller liknande arbete
  • har god förståelse för säljprocesser och försäljningstekniker
  • har en god kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt
  • behärskar att prioritera och att arbeta med många bollar i luften
  • har utmärkta kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • är strukturerad och noggrann

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som drivs av att samarbeta och slutföra arbetsuppgifter. Därtill ser vi gärna att du har en prestigelös och ödmjuk inställning i arbetet mot såväl kunder som kollegor.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Arlöv, utanför Malmö

Lön: Fast grundlön samt provision

Friskvård, pensionsavsättning, utveckling och aktiviteter ingår alltid när man är en del av team Alstra.

Är du nyfiken på tjänsten och vill veta mer är du självklart välkommen att höra av dig. Alla förfrågningar och ansökningar skickas till Alstras försäljningschef Edin Asovic på mailadress edin.asovic@alstraenergi.se. Skicka gärna din ansökan omgående, då vårt urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alstra Nordic AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Alstra Nordic AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons