Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mötesbokare

DeviTracks Mobile AB · Gävle · Ansök senast 22 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Är du redo att kasta dig in i den spännande världen av ny teknologi? Letar du efter utmaningar som får dig att växa? Då är det här din chans! Vi expanderar vår verksamhet i Sverige och söker nu en energisk mötesbokare till vår avdelning i Gävle. Hos oss får du vara en del av teamet som erbjuder en banbrytande, helautomatisk körjournal med fullt integrerad utrustningskontroll. Vi ger våra kunder total kontroll över sina fordon och all utrustning, både i lagret och på arbetsplatserna.

Som mötesbokare kommer du att vara spindeln i nätet, ansvarig för att boka affärsmöten åt våra framgångsrika säljare. Det här är ingen stillasittande roll - det krävs hög energi och konstant kontakt med potentiella kunder på den svenska marknaden. Tillsammans i vår organisation strävar vi mot gemensamma mål och utvecklar företaget tillsammans. Som en av våra mötesbokare spelar du en central roll och får chansen till personlig utveckling i ett team av inspirerande kollegor. Så, är du redo att ta steget in i framtiden med oss?

Du ansöker med CV på www.randstad.se, senast 2024-05-21. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta julia.soderberg@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden

  • Boka affärsmöten med beslutsfattare
  • Planera resor och kundbesök i vårt CRM

Lön: Grundlön med provision.

Arbetstid: Måndag - Torsdag 08:00 – 16:30 Fredag 08:00 – 14:00

Startdatum : Omgående. 

Kvalifikationer

Som mötesbokare hos oss är du en flexibel och kommunikativ person som trivs med att samarbeta med andra. Du är driven, lösningsorienterad och har förmågan att planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Att ha erfarenhet av att arbeta med telefonen som arbetsverktyg eller tidigare ha arbetat med nykundsbearbetning är meriterande för rollen. Eftersom mycket av kommunikationen med kunder sker via telefon och e-post är det avgörande att du behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald i vår arbetsplats.

 

  • Erfarenhet av telefonarbete eller nykundsbearbetning
  • God planeringsförmåga
  • Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska, både muntligt och skriftligt
  • Flexibel och samarbetsvillig

Om företaget

DeviTracks Mobile AB

Devinco AS är en ledande leverantör av integrerade mobila lösningar. Vår kärnkompetens är teknik som säkerställer förbättrad resurshantering, detaljerad dokumentation av fältarbete och användning av fordon. Detta resulterar i snabbare och mer korrekt fakturering och automatiserar manuella rutiner. Denna teknik säkerställer en sund ekonomi för både kund och leverantör. Sedan starten 2002 har företaget haft stor tillväxt och har anställda placerade i Trondheim, Bergen, Oslo, Gävle och Stockholm. Hösten 2022 flyttade huvudkontoret in i en ny kontorsbyggnad på Falkenborgvegen 36 i Trondheim. Devincos produkter representerar en kommunikationsbro mellan administration och produktion, samt mellan kontorslösningar och fältarbete. Vi är ett innovativt och avancerat produktionsbolag som erbjuder unik teknologi till ett växande antal partners, industrier och kunder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DeviTracks Mobile AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons