Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montörer med tekniskt intresse - Helsingborg

Montörer med tekniskt intresse - Helsingborg

Boxflow · Helsingborg · Ansök senast 13 sep. (139 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en person som har ett intresse för teknik och en naturlig fallenhet för praktiskt arbete? Då kan vi ha den rätta tjänsten för dig. Just nu söker vår kund i Helsingborg erfarna montörer som ska komplettera deras produktionsteam.

Om tjänsten

Uppdraget är på heltid med goda chanser till övertag av kund efter 6 månader.Du som anställdkommer få en utbildningsplan och så småningom även få en möjlighet till att bli upplärdinom svetsning.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 07:00-16.00.

Arbetsuppgifter

  • Montera produkt utefter arbetsbeskrivning och ritning
  • Kvalitetskontroll

Profil & bakgrund

Du som söker bör ha en fallenhet för att arbeta med detaljer och ha det i dig att kunna sitta med samma uppgift under en längre tid. Det är viktigt att du har ett intresse för teknik då monteringen kräver en viss förståelse för hur saker fungerar.Du behöver även ha en positiv inställning, vara engageradoch kunna arbeta i mindre team.

Vi ser gärna att du uppfyller nedanstående krav:- Tekniskt intresserad- Erfarenhet inom montering, tillverkning, industri eller verkstad- Behärskar svenska i tal och skrift- Körkort och tillgång till bil

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boxflow

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Boxflow Staffing Syd AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons