Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör och resande montör

Nenab AB · Sandviken · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Resande montör Nenab i din ansökan

Nenab i Sandviken tillverkar fordonslyftar och domkrafter till verkstäder och besiktningsstationer i Sverige och andra länder. Våra produkter är kända för hög kvalitet. Vi söker nu en duktig montör till vår produktion och som delvis ska jobba på monteringen och delvis köra vår servicebil och göra reparationer och installationer hos kund. Anställningsstart direkt.

Om jobbet

I rollen som montör och resande montör hos oss arbetar du såväl självständigt som i grupp, tillsammans med dina kollegor ser du till att vår produktion är både effektiv och säker. I all vår tillverkning ligger fokus på utveckling, kvalitet samt ansvarstagande och du strävar alltid mot att ständigt hitta förbättringar i arbetet. Rollen som montör innebär montering av våra domkrafter och en del av jobben innefattar reparation och installation av domkrafterna hos slutkund. Kunderna befinner sig i hela landet och jobben kan innebära flera dagar i sträck ute hos kunden. Vi arbetar för närvarande dagtid och jobben hos kund kan innebära övernattning i den aktuella staden.

Tjänsten är Heltid. Arbetstimmar 40 timmar i veckan med flexmån.

Om dig

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom montering. Erfarenhet är ett krav. Du är kvalitetsmedveten, lösningsfokuserad och utför dina arbetsuppgifter på ett tryggt och säkert sätt. Dina flexibla egenskaper kombinerat med en positiv inställning gör också att du tycker att det är roligt med förändringar. Förmågan att arbeta självständigt är ett måste för dig, samtidigt som att erbjuda en hjälpande hand till kollegor är en självklarhet och du är mån om att skapa bra relationer och samarbeten. Du är helt enkelt en riktig lagspelare som kan balansera eget ansvarstagande med teamwork!

Om oss

På Nenab arbetar vi framförallt med en och fåstyckestillverkning vilket gör att det ställs höga krav på snabba omställningar och är ett varierande jobb. Det är hos våra medarbetare vi hittar den verkliga nyckeln till framgång. Vi är ett familjärt företag och är övertygade om att mångfald skapar en bättre omgivning och att inkludering är en förutsättning för att nå goda resultat. Det betyder att vi stöttar varandra, delar med oss av kunskaper och välkomnar allas olikheter. Vill du veta mer om oss tipsar vi om ett besök på vår hemsida.

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nenab AB

Placering

Sandviken

Kontaktperson

Nenab AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Resande montör Nenab i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons