Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medlemsadministratör

Officersförbundet · Stockholm · Ansök senast 26 maj (22 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Kanslist i din ansökan

Information om ansökan:e-post

Officersförbundet söker medlemsadministratör tillika kanslist för tillsvidareanställning

Trivs du i en administrativ roll och att arbeta i medlemssystem samt drivs av att leverera god service? Är du noggrann och gillar att jobba med att utveckla rutiner? Då ska du söka till oss i Officersförbundet.

Officersförbundet är ett fack- och yrkesförbund för officerare och specialistofficerare, gruppchefer samt soldater och sjömän anställda inom Försvarsmakten och vid Försvarsmakten närstående myndigheter.

Officersförbundets kansli söker nu en medlemsadministratör på heltid som vill arbeta med administrativa uppgifter i en stimulerade miljö. Vi är idag 19 anställda på kansliet och har våra lokaler på Sturegatan 15 i Stockholm. Vi söker dig som vill arbeta tätt tillsammans såväl internt med ombudsmän som med våra medlemmar och officersföreningar samt förtroendevalda. Att stödja medlemmar och ge våra lokala officersföreningar runt om i landet administrativt stöd är av stor vikt för Officersförbundet.

Arbetsuppgifter:

Som medlemsadministratör på Officersförbundet jobbar du i kansliets team Kanslistöd med löpande administrativt arbete med fokus på vårt medlemssystem. Du har kontinuerlig kontakt med förbundets föreningar och medlemmar där du via telefon och mejl besvarar frågor kring bland annat utträde- och inträdesansökningar eller andra frågor kopplat till medlemskapet. Vidare hanterar du även arkivering av medlemshandlingar, medlemsförfrågningar och ändringar, samt rent allmänt bistå förbundsstyrelse och kansli med administrativt stöd. Rollen är varierande och innefattar stöd till medarbetare samt förtroendevalda.

Utöver arbetet med medlemsadministration kan du komma att hantera varierande administrativa uppgifter i form av kursadministration och annat inom förbundets aktiviteter, så som exempelvis:

· Att bistå de lokala föreningarna med stöd kopplat till medlemsregistret

· Att bistå förbundsledningen med dokument och rapporter

· Ingå i förbundets försäkringskommitté som adm stöd

· Hjälpa till med transporter, hotell, resor, måltider, mötesrum.

· Svara i telefon och på mejl

· Sortera och skicka ut post

· Skanna, kopiera och skriva ut dokument

· Ta emot leveranser

Förmågor:

God social kompetens är en förmåga som kommer att göra det lättare att lyckas i jobbet då den kan hjälpa dig att skapa förtroendefulla relationer i arbetet. Du bör kunna hantera flera uppgifter samtidigt och vara självgående, samt ha god initiativförmåga och flexibilitet.

Det är viktigt att du kan arbeta noggrant i samtliga av dina uppgifter och säkerställer att du slutfört arbetsuppgifter på ett korrekt och förväntat sätt. Då rollen innebär en tät dialog med förbundets medlemmar ser vi att du är kommunikativ och socialt säker som person med stor respekt för personlig integritet. Slutligen ser vi att du går i linje med Officersförbundets värderingar och syfte.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

· Avslutad gymnasial utbildning

· God erfarenhet av att ha arbetat i medlemssystem

· Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

· Stort säkerhetsmedvetande med stor kunskap om GDPR

· Erfarenhet av att ha jobbat med ekonomiska rutiner och grundläggande reskontrahantering

· Goda allmänna IT-kunskaper inkl. MS Office, med fokus på Excel

· Otvunget kunna samspela med kansliets personal – att vara en positiv lagspelare

Meriterande

· Kunskap och erfarenhet av att jobba i medlemssystem, Mysoft

· Erfarenhet av att ha jobbat inom ett kansli vid ett förbund eller annan medlemsstyrd organisation

Anställningen är tills vidare vid Officersförbundets i Stockholm på Östermalm och inleds med provanställning, tillträde enligt överenskommelse – senast 2024-09-01.

.

Om ansökan och kontaktuppgifter

För mer information, kontakta den administrativt ansvarige Helena Elliott (072-150 05 66) eller förbundsdirektör Johan Hansson (076-496 20 09). SACO-föreningen vid Officersförbundets kansli representeras av Conny Jansson (08-440 83 57).

Ansökan skickar du till rekrytering@officersforbundet.se senast 2024-05-26, vilken behandlas löpande. Anställningen kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Officersförbundet

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Officersförbundet

Vid ansökan:Ange referens Kanslist i din ansökan

Information om ansökan:e-post

Dela jobbannonsen

Anmäl annons