Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medicinsk sekreterare/vårdadministratör

Medicinsk sekreterare/vårdadministratör

Capio · Stockholm · Ansök senast 17 okt. (153 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Om oss

Vi är en mottagning för privat- och försäkringsvård samt multimodal rehabilitering för smärta och utmattning fram till 2024-12-31. Vi är ett trevligt och multiprofessionellt team där alla utgör en viktig del för patientresan.

Din roll

Vi behöver förstärkning i administrationen framförallt som timvikarie under veckorna men sedan också hela veckor under sommaren och en del mer intensiva perioder.

Som administratör så är du både tillgänglig för receptionsarbete, bokningar/ombokningar, svara i chatt och telefon (vi använder Doctrin och TeleQ), göra patientscheman för multimodal rehabilitering och vara en service funktion både för patienter och andra medarbetare som behöver hjälp med bokningar. Vår administration är väldigt omtyckt av både andra medarbetare och patienter, kundservice är något som vi tror att du både tycker om och är bra på.

Vi erbjuder digEn timanställning med varierade arbetsuppgifter. Ett trevlig arbetsgrupp och möjligheter att utvecklas i din administratörs roll.

Vi erbjuder:

• Kollektivavtal• Närvarande chef• Varierade arbetsuppgifter och trevliga kollegor• Frukost varje torsdag, färsk frukt varje dag.• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandraOm digDu är en person som tycker om att vara i ett team, är kvalitets och servicemedveten och gillar att ha varierade arbetsuppgifter.Du har har inga problematt lära dig olika digitala system och tycker om att verksamhetsutveckling. Vi tror att du är en student, pensionär eller mellan arbetesom vill arbeta extra och lite mer under sommaren gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom psykiatri eller multimodal rehabilitering. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerat: 2024-04-30

Sista ansökningsdag: 2024-05-30

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons