Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medicinsk sekreterare

Capio · Malmö · Ansök senast 28 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

På Capio Vårdcentral Malmö Singelgatan har vi samlat all vår kunskap under samma tak vilket gör att vi skapar en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård. Vi är ett härligt gäng på ca 30 medarbetare som tillsammans gör skillnad för våra ca 7200 listade patienter – idag och genom hela livet.

Hos oss är vardagen variationsrik och vi arbetar tillsammans som ett team kring våra patienter. Vi respekterar och stöttar varandra och vi vet att våra olikheter utvecklar oss – både i våra yrkesroller och som personer. Vår arbetsgrupp är trygg och stabil med ett tätt samarbete mellan de olika professionerna. Vi arbetar tillsammans och du kan förvänta dig ett stort stöd från läkargruppen och övriga kollegor - hos oss är du aldrig ensam!

Din roll

Vi söker just nu medicinsk sekreterare som känner sig lockad av att få vara med och driva framtidens primärvård tillsammans med oss.

Vi erbjuder dig ett roligt och stimulerande arbete som är omväxlande och händelserikt. I uppdraget som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter så som medicinsk dokumentation, om- och avbokning av patienter, journalhantering scanning mm. De flesta av våra läkare använder TIK (taligenkänning) vilket innebär att våra journaldiktat är färre.

Vi arbetar i team på vårdcentralen där även våra medicinska sekreterare ingår. Det innebär bland annat att man är med på rond tillsammans med övriga yrkeskategorier.

Som medicinsk sekreterare har du också egna ansvarsområden inom t.ex. IT ansvar, ansvar för PMO, ansvar för digitala kontakter samt kontakt med vårdgivarservice.

Som en del av vår verksamhet har du möjlighet att aktivt arbeta för att förbättra rutiner och arbetssätt tillsammans med dina kollegor. Vi försöker anpassa oss efter hur vårt samhälle ser ut och lägger stor vikt på att våga tänka nytt!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Dessutom erbjuder vi även följande:

• Kollektivavtal• Närvarande chef• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Frukost varje dag• Nätverk inom ditt område• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Vi välkomnar nu dig som är utbildad inom hälso- och sjukvårdsadministration 80p (KY) eller 400p (YH) alternativt motsvarande utbildning som medicinsk sekreterare. Du har goda språkkunskaper i svenska, såväl i tal som skrift. Kunskap i PMO, Medspeech, PASiS, och QlikView är meriterande likaså om du har ett intresse för digitalisering.

Du har god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter när tempot varierar och kan anpassa ditt arbetssätt när förutsättningarna så kräver. Som person är du positiv och ansvarstagande med ett flexibelt förhållningssätt och du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Tillsammans med oss delar du Capios värderingar och använder dem i ditt dagliga arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar med fortlöpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Tillträde till tjänsten den 1:e juni 2024.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerat: 2024-03-27

Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Malmö

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons