Medicinsk sekreterare till Vårdcentral Hedemora

Medicinsk sekreterare till Vårdcentral Hedemora

Region Dalarna · Hedemora · Ansök senast 18 aug. (61 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:322 i din ansökan

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vårdcentral Hedemora är belägen i Hedemora kommun. Vi har på vårdcentralen ca 10 100 listade Hos oss arbetar knappt 50 medarbetare inom olika yrkeskategorier så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, samtalsterapeuter, medicinska sekreterare och fysioterapeuter/sjukgymnaster, SIP och vårdsamordnare, rehabassistent. Primärvården är navet i vården och ska bedriva en god, nära och säker vård för våra invånare, ett arbete som är viktigt, roligt och utmanande.

Vill du arbeta tillsammans med kompetenta, erfarna och trevliga medarbetare i olika professioner, där patienten är i fokus och där du får bidra med kunskap? Då tycker vi att just du ska söka dig till oss!

Medicinsk sekreterare till Vårdcentral Hedemora

Arbetsuppgifter

Tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss på Hedemora vårdcentral innebär att du får arbeta med ett glatt gäng, där många yrkeskategorier möts och där den administrativa enheten har en nyckelroll.

Som medicinsk sekreterare hos oss är du en viktig del av arbetet med våra patienter. Arbetet består bland annat av medicinsk dokumentation i journalsystemet Take Care, posthantering, scanning, telefonservice samt bokning i olika system mm. Du kommer att ta emot patienter i vår reception och blir därmed Vårdcentral Hedemoras ansikte utåt.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som har något av följande:

  • Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp,
  • Vårdadministrativa programmet 180 hp,
  • Medicinska sekreterare YH 400 p eller
  • 1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Att arbeta på vårdcentral är omväxlande därför ser vi att du som person är flexibel, lösningsfokuserad och stresstålig, serviceinriktad, positiv och gillar att ta eget ansvar. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Take Care. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktuppgifter

Fackförbund - Region Dalarna

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Hedemora

Kontaktperson

REGION DALARNA

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:322 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons