Medicinsk sekreterare till Luleå närpsykiatri Sunderby sjukhus

Medicinsk sekreterare till Luleå närpsykiatri Sunderby sjukhus

Region Norrbotten · Luleå · Ansök senast 15 aug. (58 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Luleå Närpsykiatri ansvarar för att tillgodose patienternas behov av specialistpsykiatri i öppenvård. Här arbetar team bestående av psykologer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, kuratorer, skötare, medicinska sekreterare, fysioterapeut och socionomer. Arbetsplatsen arbetar aktivt med utveckling av patient- och flödesprocesser.

Vi söker
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare med kunskaper i VAS. Meriterande är erfarenhet av psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du initiativtagande, kreativ och strategisk. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar ditt arbete och arbetar självständigt samtidigt som du värderar och ser nyttan av samarbete med andra. Du har en problemlösande förmåga och kan hantera komplexa frågor.

Det här får du arbeta med
Vi söker dig som ser hela flödet runt våra patienter, kan ansvara för läkarplaneringen och läkarbokningen samt vara teamansvarig för sekreterarna på mottagningen. Här behövs någon som kan effektivt kan pussla ihop läkartider med patientbesök i kombination med läkarplanering och hjälpa oss med administrativ struktur i vardagen. 

Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Tjänsten är inom psykiatrin: Utifrån verksamhetens karaktär och krav på säkerhet, måste man som sökande till vår verksamhet, vara beredd att lämna utdrag ur belastningsregistret.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Norrbotten

Placering

Luleå

Kontaktperson

REGION NORRBOTTEN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons