Jobbsafari är en del avschibsted logo

Medarbetare sökes till vårt ombyggnationsteam

Medarbetare sökes till vårt ombyggnationsteam

Storesupport · Stockholm · Ansök senast 3 okt. (130 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du tillsammans med oss och våra kunder får vara en del av att bygga och skapa välplanerade och säljande butiker. Vi bygger om allt från livsmedel- till grossistbutiker så det ena projektet är aldrig det andra likt.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av ombyggnation av befintlig butiksinredning ochinnebär även omdirigering och exponering av butikens sortiment efter planogram.

Du ingår vanligtvis i ett team om 2-6 personer och gemensamt på plats hjälper ni vår kund att uppfylla deras önskemål men även mindre enskilda uppdrag förekommer. Därför är det viktigt att kunna vara handlingskraftig och självgående, samtidigt som du är en lagspelare.

Våra kunder finns i hela landet men du utgårfrån vårt Stockholmskontor. Anställningsformen vi erbjuder är en projektanställning vilket innebär att vi periodvis inte kommer kunna erbjuda dig arbete, är du flexibel och är öppen för arbete på andra orter ökar möjligheterna till fler projekt.Denna tjänsten passar därförutmärkt att kombinera för dig som exempelvis driver eget företag eller har en annan typ av flexibel anställning.

Personliga egenskaper

Du trivs bra med varierande arbetsuppgifter, är självgående och tar gärna egna initiativ samtidigt som du trivs att arbeta iett team. Du arbetar som mest effektivt då arbetstempot är högt och har inga problem med att kavla upp ärmarna.

Du är flexibel vad gäller arbetsuppgifter då butiksombyggnationer även kan vara en byggarbetsplats och förändringar kan ske med kort varsel. Du bör ha god butikskännedom och därför ser vi gärna att du har en bakgrund från dagligvaruhandeln eller att du tidigare arbetat med andra typer av ombyggnationer, du är även van attarbeta efter planogram.

Arbetet är fysiskt krävande vilket kräver att du har en god fysik, samt kan arbeta såväl som i grupp som självständigt. Arbete på annan ort med övernattningar förekommer och bör inte vara ett hinder för dig.

  Arbetstider

   Arbetstiderna är framförallt förlagda under dagtid, måndag till fredag med reservation för kundspecifika önskemål. Sysselsättningsgrad varierar beroende på projekt men kommer vara mellan 75 %-100 % under visstid. Resor och övernattningar på annan ort kan förekomma vilket ställer höga krav på din flexibilitet.

   Lön enligt kollektivavtal med rätt till reseersättning vid uppdrag på annan ort.

   Om Storesupport by Job&Talent

   Storesupport är en del av Job&Talent, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor.

   Ansökan

   Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

   Är du intresserad?

   Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

   I denna annons tar vi emot spontanansökningar för kommande uppdrag som dessa. Vi kommer att återkoppla löpande till dig som är aktuell när vi fått in uppdrag som kan matcha dig och din situation.

   Varmt välkommen med din ansökan!

   Om arbetsgivaren

   Arbetsgivare

   Storesupport

   Placering

   Stockholm

   Kontaktperson

   Svenska Storesupport Bemanning AB

   Dela jobbannonsen

   Anmäl annons