Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mechanic

Randstad · Sollentuna · Ansök senast 19 juli (60 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Se möjligheten att bidra till en hållbar framtid inom marin transport! Vår kund är ledande i utvecklingen av banbrytande elektriska båtar och fartyg som revolutionerar hastighet och räckvidd på våra vatten. Med hjälp av toppmodern teknologi som sensorer, datorsystem och hydrofoils, glider deras fartyg smidigt över vattnet.


Efterfrågan på dessa innovativa båtar växer ständigt, och kunden söker nu skickliga mekaniker med en passion för innovation. Kunden värdesätter innovativt tänkande och uppmuntrar till utforskande av kreativa lösningar. Alla arbetsprocesser ska genomföras i samarbete med tillverkningsingenjörerna, och kreativa idéer är välkomna för gemensam granskning och slutlig implementering.


Som en del av detta team erbjuds du omfattande möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Ditt fokus på detaljer och kvalitet, tillsammans med din förmåga att samarbeta över gränserna, kommer att vara avgörande för att driva framgång i denna roll.

Ansvarsområden

Som en viktig medlem av teamet kommer din roll att omfatta flera kärnuppgifter:

  • Förmontering av komponenter: I den mekaniska verkstaden förmonterar du mekaniska komponenter som designats internt, vilket innebär att du förbereder delarna innan de installeras i båten.
  • Installation: Du är ansvarig för att installera mekaniska komponenter direkt i båtarna, vilket är avgörande för att allt ska fungera korrekt när båten tas i bruk.
  • Expertisutveckling: Du får möjlighet att bli expert på det kompletta mekaniska systemet för några av marknadens mest avancerade serieproducerade fritidsbåtar, vilket innebär en djupgående förståelse för hur komponenterna samverkar.
  • Montering av delsystem: Utöver förmontering är du även involverad i den slutliga monteringen av olika delsystem i båten, vilket kräver noggrannhet och precision.
  • Reparationer: Du identifierar och åtgärdar mekaniska problem på båtarna, använder din tekniska skicklighet för att diagnostisera och reparera fel, och säkerställer att varje båt uppfyller höga kvalitetsstandarder.
  • Kvalitetskontroll: Du utför regelbundet kvalitetskontroller på de delsystem som monterats vid förmonteringen för att upprätthålla kvaliteten genom hela produktionsprocessen.
  • Förbättringsaktiviteter: Du driver kontinuerliga förbättringar inom kvalitet, produktionstider, kostnadsreduktion och processförbättringar, vilket bidrar till effektivare arbetsprocesser och en starkare produkt.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i denna roll behöver du:


  • Omfattande erfarenhet: Du bör ha praktisk erfarenhet av att arbeta med ett brett utbud av mekaniska system, vilket inkluderar kunskap om olika maskinkomponenter och deras funktioner.
  • Teknisk kompetens: Förmågan att läsa och förstå mekaniska scheman och ritningar är avgörande för att kunna bygga och underhålla komplexa system korrekt.
  • Praktisk bakgrund: Erfarenhet från arbete i produktionsmiljöer är värdefull, eftersom det kräver att man kan hantera och anpassa sig till den fysiska och tekniska dynamiken på en tillverkningsplats.
  • Detaljfokus: En hög grad av noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer är nödvändigt för att upprätthålla höga kvalitetsstandarder under tillverkningsprocessen.
  • Fysisk uthållighet: Förmågan att stå och arbeta praktiskt under längre perioder är viktig i en krävande produktionsmiljö.
  • Språkkunskaper: Goda kunskaper i engelska är essentiellt för effektiv kommunikation inom arbetsplatsen.

Bonuskvalifikationer:


Erfarenhet av specifika verktyg som trimningsverktyg och sågar är en fördel.

Erfarenhet av arbete med kolfiber eller andra kompositer, inklusive tekniker som gelcoat, våtläggning eller vakuuminjektion, värderas högt.

Ett truckkörkort utgör också en tillgång och breddar dina möjligheter inom arbetsområdet.

Erfarenhet

Mekanisk förmåga
Mekaniska fel

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Sollentuna

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons