Jobbsafari är en del avschibsted logo

Master Data Administratör

ABENA AB · Växjö · Ansök senast 26 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Med placering i Växjö söker vi nu en driven Master data administratör till vår produkt- och inköpsorganisation.



ABENA grundades 1953 och företaget började ursprungligen som en liten leve­rantör i Aabenraa, Danmark, med ett blyg­samt produktsortiment. Idag är den danska familjeägda koncernen verksam i 11 länder, har mer än 2 000 an­ställda, återfinns på mer än 90 olika marknader runtom i världen och erbjuder ett mycket brett produktsortiment. Vi på ABENA AB i Sverige har kontor och lager både i Växjö och i Kisa. Totalt är vi ca 150 anställda. I Kisa finns även vår produktionsanläggning, där vi utvecklar och tillverkar/konverterar engångsprodukter inom papper och plast, som främst används inom områden för hygien och omvårdnad. 

ABENA AB ansvarar vidare för sälj- och marknadsbearbetning av främst vårdrelaterade artiklar, men även förbrukningsartiklar såsom skyddskläder, handskar, avfallshantering, engångs- och cateringartiklar, hygienpapper och rengöringsmedel. Våra kunder återfinns främst inom hälsa- och sjukvård inom offentlig sektor, samt bland grossister, detaljhandeln, industrin och flera andra branscher. Vi är ett expansivt företag som fram­gångsrikt kombinerar sin storleksmässiga styrka med ett familjeägt företags förde­lar, såsom korta beslutsvägar och flexibi­litet, för att på bästa sätt kunna svara på marknadens behov. www.abena.se

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Säkerställa att artikelinformation i befintligt sortiment är korrekt.
  • Se till att produktinformation i befintligt sortiment är uppdaterat och korrekt i artikelsystemet.
  • Hantering och administrering av vårt system för produktinformation (PIM).
  • Arbeta för att effektivisera det administrativa arbetet gällande artiklar och produkter.

 

Personliga egenskaper och kvalifikationer

  • Strukturerad och noggrann, duktig på att planera och säkerställa en hög kvalitet i utförandet av arbetsuppgifter.
  • Flexibel och förändringsbenägen, ha förmågan att se och utveckla effektiva arbetssätt som tar tillvara och nyttjar tillgängliga verktyg på bästa sätt.
  • Trivas med administrativa uppgifter och att kombinera struktur med effektivitet för att optimera arbetsflöden.
  • Effektivt kunna hantera och prioritera olika uppgifter och samtidigt bibehålla noggrannhet och produktivitet i arbetet.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har minst gymnasial utbildning. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vidare behöver du ha goda färdigheter i Excel och erfarenhet av att arbeta med databashantering. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP.

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Abena som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pamie Berglund Moe på telefonnummer 070-428 63 87.  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ABENA AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

OnePartnerGroup Sydost AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons