Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinoperatör / CNC / Svarvare / Fräsare

RDC Verktyg AB · Härryda · Ansök senast 31 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om RDC Verktyg AB

Sedan 1984 har vi på RDC Verktyg AB tillverkat skärande och präglande verktyg av olika slag. I första hand gör vi stansverktyg, men också verktyg för mönsterprägling, svetsning eller mottrycksvalsar. Våra produkter används inom följande marknadsgrenar: konvertering, förpackning, etikett, hygienteknisk och medicinsk och vi levererar våra produkter främst inom Skandinavien och Europa.

Vi är idag 8 anställda. Blandat kvinnor och män, ålder och ursprung.

Vår orderingång är hög och vi behöver nu mer verkstadspersonal. Främst svarvning och fräsning men andra arbetsuppgifter kan också förekomma.

Din profil

Verksamheten är något utöver det standardiserade varför vi tror att du som söker den här tjänsten är nyfiken, vetgirig och har ett intresse av att göra ett bra jobb.

Vi ställer stor vikt vid att du är drivande och kan ta eget ansvar, att du är noggrann och strukturerad och har ett genomgående kvalitetstänk samt att du är en god arbetskamrat.

Vi ser gärna att du som söker denna tjänst är utbildad CNC operatör eller har erfarenhet av arbete som CNC operatör.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RDC Verktyg AB

Placering

Härryda

Kontaktperson

RDC Verktyg AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons