Jobbsafari är en del avschibsted logo

Maskinist (hjulastarförare) till Renall Jordtillverkning.

Maskinist (hjulastarförare) till Renall Jordtillverkning.

Renall AB · Norrköping · Ansök senast 21 maj (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Maskinist i din ansökan

Maskinist (hjulastarförare) till Renall Jordtillverkning på Braviken i Norrköping.

Om jobbet


VI ERBJUDER

Vi söker erfaren och självgående maskinist (hjullastarförare) som är på jakt efter nya utmaningar. Vi är ett snabbväxande företag där framgången byggs genom medarbetarnas engagemang och drivkraft. Tjänsten är en tillsvidareanställning med möjlighet till anställning efter ca 6 månader. Vi ser gärna att du som söker drivs av att nå resultat tillsammans med dina kollegor.


ARBETSBESKRIVNING

På Braviken Jordtillverkning är de huvudsakliga arbetsuppgifter är att köra hjullastare samt dumper för att ta hand om restprodukter från Holmen Paper enligt fastställda rutiner. Utöver det att blanda jord enligt jordrecept samt att lasta utgående produkter både till företag samt privatpersoner.


Arbetet som maskinist innebär både eget ansvar och teamarbete, varpå vi anser att du som söker bör vara trygg med att kunna ta egna beslut men även förstår att för att skapa en bra arbetsmiljö måste man arbeta tillsammans med sina kollegor.


Anställningen innebär även att arbete på andra verksamheter inom Renall kan bli aktuellt vid behov eller vid nedgång i arbetsuppgifter på din ordinarie arbetsplats.


DINA KVALIFIKATIONER/KRAV

- Relevant hjullastarutbildning.

- Hjullastarerfarenhet.

- Krav B-körkort. C, CE är meriterande.

- Datorvana

- Flytande svenska i tal och skrift


DIN PROFIL

För att lyckas och att trivas i rollen så söker vi dig som har hjullastarvana, är praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster. Vi söker dig som fungerar bra i arbetsgrupper med olika typer av människor, har självförtroendet att våga arbeta självständigt och har en positiv attityd till att lära nytt.


ANSÖKAN

Skicka din ansökan till: ansokan@renall.se Vi vill gärna ha din ansökan senast 21 maj.


Ev. frågor besvaras av Hållbarhets- och jordproduktionschef Robert Sandsveden, robert.sandsveden@renall.se alt 072-228 81 78


Renall AB

Västerbyholmsvägen 7

602 38 Norrköping


011- 19 00 00

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Renall AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Renall AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Maskinist i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons