Markförhandlare

Eolus · Malmö · Ansök senast 23 juni (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du forma en hållbar framtid tillsammans med oss?

Eolus är en ledande projektutvecklare i Europa inom förnybar energi, börsnoterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Vi har utvecklat projekt inom förnybar energi sedan 1990 och är idag aktiva inom vindkraft, solkraft samt energilagring i Europa och Nordamerika. Vi är söker nu Markförhandlare till vårt Origination-team. Detta är en chans att komma in i ett väletablerat bolag med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka. Du kommer bli en del av ett team där stort värde sätts på din kompetens. Eolus kännetecknas av en prestigelös miljö, där vi värdesätter kreativitet och nya idéer som komplement till vår grundläggande struktur som möjliggör god effektivitet.

I rollen som Markförhandlare kommer du huvudsakligen arbeta medutveckling av vind-, sol och energilagringsprojekt i tidig utvecklingsfas. Du kommer att vara den som säkerställer markavtal genom dialog och förhandlingar med markägare, efter utvärdering av områden som kan vara lämpliga för etablering av förnybara energilösningar. Du kommer att vara Eolus ansikte utåt, där du är en ambassadör för bolaget och väl förankrad i våra värderingar.

Vi söker dig som har arbetat och förhandlat med markägare tidigare, möjligtvis inom jordbruk eller skogsbruk, kanske som säljare eller mäklare. Andra relevanta erfarenhetsområden kan vara offentlig exploatering eller expropriation. Du är van vid att ha kontakt med många nya människor och vi tror att du är en kommunikativ person med stort driv att göra affärer och skapa långsiktiga relationer. Ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet vilket innebär att du har en helhetsförståelse för olika intressenters perspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Arbetet sker huvudsakligen på svenska, men då vi är ett internationellt bolag krävs även goda kunskaper i engelska.

Tjänsten är med placering vid något av våra kontor i Malmö, Hässleholm, Halmstad, Göteborg, Stockholm eller Sundsvall, centralt belägna kontor med goda pendlingsmöjligheter. Resor ingår i tjänsten. För mer information, kontakta rekryterande chef Emil Nordström på 0706-92 42 28 eller emil.nordstrom@eolusvind.com. Urval sker löpande, ansök så snart som möjligt via vår karriärsida.

Join us in shaping the future of renewable energy!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eolus

Placering

Malmö

Kontaktperson

Eolus Vind AB (Publ).

Dela jobbannonsen

Anmäl annons