Managementkonsult inom Verksamhetsutveckling och Informationshantering

Managementkonsult inom Verksamhetsutveckling och Informationshantering

Prevas · Stockholm · Ansök senast 29 sep. (76 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Hello Opportunity! Gemensamt för oss på Prevas är att vi älskar att lösa våra kunders utmaningar med teknikens hjälp. Hos oss får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant.

På affärsenheten Prevas Product Information i Stockholm är vi en grupp som specialiserat oss på verksamhetsnära rådgivning inom informationshantering och PLM. Vi är ett litet gäng som alla löser komplexa problem och utmanar våra kunder att förbättra och effektivisera sina organisationer.

Vårt arbete bedrivs oftast i projektform och projekten varierar i inriktning och storlek, allt från mindre förstudier på 3-6 månader till större program som varar flera år. Våra industrikunder finns i hela landet och resor kan förekomma om uppdraget kräver det.

Nu behöver vi bli fler och hoppas att du vill bli en i gänget!

Hello You! Som verksamhetsutvecklande konsult driver du våra kunder framåt i uppdrag som förstudier, framtagning av digital strategi, digitala transformationsprogram och IT implementeringsprojekt. Hos oss kommer du agera i roller som t.ex. projektledare, programledare eller produktägare.

I rollen ingår mycket egen kundkontakt. Detta ställer krav på samarbetsförmåga, verksamhetsförståelse och intresse för problemlösning. Rollen är bred och ger en god möjlighet att arbeta med hela kedjan från initiala dialoger till offert, leverans och förvaltning. Det är viktigt att du vill vara en del i att driva vårt bolag framåt ochtycker det är kul att bidra internt. Detta jobb passar dig som är självgående, lösningsorienterad, nyfiken och vill arbeta nära våra kunders processer.

Vi söker dig som har arbetat i några år och vill utveckla framtiden tillsammans med oss! Du ska ha:

  • Utbildning som civilingenjör, gärna med inriktning mot system,produktutveckling, IT, industri, ekonomi eller management
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Minst 5 års arbetserfarenhet inom relevant verksamhet
  • Arbetat på industribolag och har förståelse om dess arbete inom olika delar av produktlivscykeln
  • Arbetserfarenhet från verksamhetsutveckling, som stora implementations- och förändringsprojekt.
  • Vana att arbeta digitalt med Microsoft Office 365

Meriterande om du har erfarenhet av:

  • Agil projektmetodik
  • Konsultrollen
  • Arbete med industriell IT, gärna inom PLM (Product Lifecycle Management).

Som person är du målmedveten, engagerad och har en positiv attityd. I botten ligger ett genuint intresse för att med teknikens hjälp lösa kundernas problem.

Hello Team Player!

För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö.Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handlingär kort så ärPrevas Product Information något för dig. Du utgår från vårt kontor i centrala Stockholm.

Hello Next Step!

Skickain din ansökan redan idag!

Du ärvarmt välkommen att kontakta rekryterande chef Elin Ljungqvist om du vill veta mer om tjänsten eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog. elin.ljungqvist@prevas.se,Tel:070-736 84 22

Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng!

Hello Prevas!

Lär dig mer om Prevas Product Information här: Produktinformation (PLM) (prevas.se)

Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 800 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge.

Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besökwww.prevas.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prevas

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Prevas AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons