Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lönespecialist till EY Stockholm

Ernst & Young AB · Stockholm · Ansök senast 24 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du ett brinnande intresse för lön? Vi söker nu en lönespecialist till vår Global Compliance and Reporting (GCR) avdelning i Stockholm. GCR är en del av EY Tax som fokuserar på att effektivt hantera våra nationella och multinationella kunders obligatoriska rapportering vad gäller skatt, redovisning och lön. Med högsta servicekvalitet och högsta tekniska utvecklingsnivå reducerar vi ineffektivitet och risk samt driver förbättring och utveckling hos våra. Vi gör en viktig skillnad och våra medarbetare är centrala i denna verksamhet.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten

Payroll-teamet i Stockholm är i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår resa. Du kommer att arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag i olika branscher. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. I tjänsten som lönespecialist får du möjlighet att vara med på vår tillväxtresa och påverka vår fortsatta utveckling. Vägledda av kunniga medarbetare utvecklas du till en anförtrodd affärsrådgivare genom att leverera vad vi utlovar till våra kunder och kollegor. Du får en viktig roll i vår ambition att bygga ”A better working world”.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Till vårt team inom GCR som arbetar med lönerapportering vill vi hitta en ny medarbetare med hög potential som kan leverera högkvalitativ service och hjälpa vår verksamhet att växa.


I rollen som lönespecialist kommer du att arbeta tillsammans med de främsta experterna inom området och får möjlighet att utveckla din kompetens och erfarenhet inom området. Hos oss får du också chansen att arbeta med några av våra största och mest spännande uppdragsgivare både i Sverige och utomlands. Din vardag kommer att präglas av omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och du blir en del av vårt globala nätverk.


För att lyckas behöver du

  • Ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter
  • Vara serviceinriktad och ha ett professionellt förhållningssätt
  • Ha god analytisk förmåga och vara lösningsorienterad
  • Uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
  • Vara resultatinriktad
  • Vara utåtriktad och tycker om att arbeta i team
  • Visa initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande


Kvalifikationer för tjänsten

  • Högskole-/universitetsexamen eller relevant YH/KY-utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Intresse av system och processer
  • God förmåga att kommunicera i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Utvecklad analytisk förmåga, problemlösningsorienterad och god känsla för detaljer
  • Meriterande om du tidigare arbetat som konsult
  • Meriterande om du har arbetat i Hogia

Vad vi söker

Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. Samt arbetat med hela eller stora delar av löneprocessen tidigare, alternativt avslutat en utbildning inom lön. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor.


Vad EY erbjuder dig

  • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
  • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
  • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
  • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.

Ansökan

Sök senast den 24/5. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Sundlöf på camilla.sundlof@se.ey.com.eller rekryteringsprocessen Jonas Sandström på jonas.sandstrom1@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, gender identity and expression, sexual orientation and disability.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this ad.



EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ernst & Young AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ernst & Young AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons