Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lokalvårdare

Stockholm/Kungsholmen · Stockholm · Ansök senast 16 juni (29 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi en Lokalvårdare på heltid 100%

Om tjänsten

Som Lokalvårdare på Teracom arbetar du med att ta hand om våra lokaler i Stockholm och i vissa förekommande fall även andra anläggningar. Tjänsten innebär arbete dagtid, heltid 100%, med allt förekommande lokalvårdsarbete som städning av kontorsytor, toaletter och korridorer men även dammtorkning, golvvård, tvätt av fönster och enklare avloppsrensning med mera. Även hantering av disk, service av kaffemaskiner och enklare vaktmästaruppgifter kan förekomma.

Din profil

Då tjänsten innebär tungt kroppsarbete krävs att du är i god fysisk form. Det är meriterande om du har erfarenhet inom serviceyrken eller av lokalvårdsarbete. Likaså är erfarenhet av arbete i säkerhetsklassad befattning och hantering av sekretessbelagda uppgifter meriterande. Då arbete på olika anläggningar kan förekomma ses B-körkort som en fördel.

Personliga egenskaper

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är engagerad och serviceinriktad samt drivs av att göra ett bra arbete. Du är en riktig lagspelare som värdesätter ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet. Du tar stort eget initiativ och har god förmåga att arbete självständigt. Naturligtvis är du också en person som identifierar dig med Teracoms tre kärnvärden; Ansvarstagande, Lösningsorienterade och Engagerade.

På Teracom anser vi att olikheter mellan människor bidrar till ett dynamiskt, kreativt och utvecklande arbetsklimat. Vi ser därför varje rekrytering som ett sätt att öka mångfalden i företaget. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och utvecklas på jobbet. När du jobbar på Teracom arbetar du med samhällsviktiga uppdrag och bidrar till ett tryggt och säkert Sverige.

Formella krav

För anställning krävs att godkänd drog- och alkoholtest genomförs och att godkänd bakgrundskontroll- liksom godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs, då tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Med anledning av detta krävs även svenskt alternativt nordiskt medborgarskap. Förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift både på svenska och engelska

Din ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 2024-06-16. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Bengt-Ole Hamilton, via e-post: bengt-ole.hamilton@teracom.se.

Välkommen med din ansökan!


Om Teracom

Teracom samhällsnät bidrar till ett tryggare samhälle genom att våra tjänster ser till att information och kommunikation kan fungera för de allra viktigaste samhällsfunktionerna även i kris och krig. Våra uppdrag inkluderar utsändningen av public servicekanalerna för radio och tv, beredskapsuppdraget Viktigt Meddelande till Allmänheten och ansvaret för kommunikationssystemet Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi utvecklar och levererar också allt fler beredskapstjänster samt olika typer av kommunikationslösningar till totalförsvarsviktiga aktörer. Vi är ett statligt bolag och i Sverige är vi ca 500 medarbetare som finns på ca 50 orter i landet. Vår vision är att vi, i samarbete med våra uppdragsgivare, ska göra Sverige tryggare där det behövs, när det behövs

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholm/Kungsholmen

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Teracom AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons