Jobbsafari är en del avschibsted logo

Leveransansvariga chaufförer deltid ICAs e-handelslager

Leveransansvariga chaufförer deltid ICAs e-handelslager

Brunna · Upplands-Bro · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Beskrivning av jobb

Är du en ansvarstagande och kundorienterad person som trivs med att köra bil? Vi levererar med egen fordonsflotta till butik och direkt hem till slutkonsument. Välkommen att söka tjänsten som Leveransansvarig chaufför till ICAs E-handelslager!

Om jobbet som chaufför

Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av beställda varor till kund. Som Leveransansvarig chaufför är du ansiktet utåt och den som möter våra kunder. Vi söker deltidsanställda på 75%. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Arbetstiderna är förlagda mellan 05:45 – 23:15, helgarbete kan förekomma. Vi är även intresserade av dig som är intresserad av en behovsanställning (0%), vid behovsanställning krävs det att du kan jobba minst 8 arbetspass per månad och även vardagar, vi behöver alltså INTE bara helgpersonal. Din anställning börjar med betald utbildning där du introduceras till hur du jobbar som leveransansvarig chaufför hos oss. Du blir anställd inom ICA hem till dig AB som är ett dotterbolag till ICA Sverige AB. Vi tillämpar lönesättning enligt transportavtalet.

Är du den vi söker?

Krav:

  • Svenskt B-körkort och god körvana
  • Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Läser och talar svenska obehindrat
  • Erfarenhet av ett servicearbete inom livsmedelsnära tjänster, exempelvis Restaurang, Hotell, Livsmedelskedja, Drivmedelskedja
  • Serviceinriktad, kommunikativ, strukturerad, positiv och ansvarskännande

Önskvärt

  • Erfarenhet av stadskörning och att följa anvisningar via GPS

Därför ska du välja ICA

Brinner du för kundservice, söker ett varierat arbete och vill ta del av ICA-familjen erbjuder vi det inom ICAs e-handelslager, där gemenskapen med kollegorna är en viktig del. ICA strävar efter att anställa kollegor med olika bakgrund, med bra potential för att utvecklas i rollen.

Läs mer om livet på ICA här

Vad händer nu

Ansök redan idag, dock senast 2024-04-30. Vi hanterar ej ansökningar via mejl. Vid frågor om tjänsten, kontakta: rekrytering.brunna@ica.se. Vi lägger tidigt i rekryteringen stor vikt på den bild du delar av dig själv i urvalsfrågor samt bedömer din förmåga som chaufför i trafiken. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger och därför tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester samt drogtestning i samband med rekryteringen. Innan anställning görs även bakgrundskontroll.

Läs mer om hur det är att jobba på ICA


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brunna

Placering

Upplands-Bro

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons